Klant
Atos Worldline
Vraag
Payment provider en plugin maken om betalingsgemak te optimaliseren
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.nopcommerce.com/p/2576/worldline-sips-client.aspx

Open source library voor optimale customer experience

Een open source library maken. Op zich al een mooie uitdaging. Maar voor Atos Worldline, Europa’s koploper in betalings- en transactiediensten? Ziedaar een uitdaging om ‘u’ tegen te zeggen. Want we moesten samen een bibliotheek ontwikkelen die hun Worldline Sips 2.0 payment gateway integreerde met nopCommerce. Met als doel een vlekkeloze customer experience. Het (gratis) resultaat van die gezamenlijke inspanning? Die vindt u in de nopCommerce Marketplace.

atos worldline

Open source library én Sips 2.0

De open source library was niet het enige traject dat we samen aflegden. We ontwikkelden ook Sips 2.0, een payment provider in open source .net, die non-stop feedback van de community verzekert. Op Sips 2.0 kunnen handelaars optimaal online transacties verwerken en beheren. Met kredietkaart, debetkaart of een mobiele applicatie. Vlot en veilig betalingsverkeer is sowieso gegarandeerd, of het nu om een website of webshop gaat. Zelfs voor een project in een ander CMS, zoals Umbraco, kan het perfect dienen.

Plugin maken als win-winsituatie

Een goede en duurzame samenwerking met de klant was cruciaal: het ging namelijk om technisch heel complexe trajecten. Worldline bezorgde ons alle nodige documentatie en een lijst met parameters die voor de betaling verwacht worden, waarmee wij efficiënt aan de slag konden. Het grote voordeel van dit all-in partnership? Starring Jane kan voortaan klanten die een website of webshop willen naast Ogone en Safe Pay nu ook Sips 2.0 én de plugin aanbieden. Met andere woorden: een zuivere win-winsituatie.