Klant
Autoglas
Vraag
Online verkoopplatform voor tweedehands ruiten
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.tweedehandsruiten.be

Online verkoopplatform voor tweedehands ruiten

Een efficiënt online verkoopplatform opzetten: geen probleem voor specialisten met bewezen CMS-knowhow. Maar de samenwerking met Autoglas Vlaanderen is voor Starring extra bijzonder. Het gaat immers om autoruiten in perfecte staat – op een kleine fout of kras na. Met andere woorden: producten die even goed een volwaardige bestemming verdienen. En waar wij maar al te graag de juiste digitale oplossing voor creëerden. Omdat ook dit een waardevolle manier is om meer duurzaamheid te creëren.

Online verkoopplatform met meerwaarde

Om (potentiële) kopers te overtuigen een zo goed als nieuwe autoruit te kopen, moest het zoek- en verkooptraject zo efficiënt mogelijk zijn. We koppelden hun kennis van de klant aan onze digitale knowhow. Het resultaat was meer dan de som van die delen. Via handige filters vindt de bezoeker op www.tweedehandsruiten.be in geen tijd wat hij zoekt. Dit zoeksysteem werd vervolgens naadloos gekoppeld aan de transparante mobiele service van Autoglas. Hierbij komen specialisten de geselecteerde autoruiten eigenhandig bij de klant thuis of op zijn/haar werk vervangen. Onze all-in samenwerking leidde met andere woorden tot een all-in service voor de eindklant. Met tijdwinst als mooie bonus.

Autoglas

Ruiten troef op de webshop

Gebruiksgemak en overzicht waren de codewoorden die we tijdens het traject hanteerden om tot die ideale digitale oplossing te komen: de bezoeker, die vaak niet heel veel van auto’s en autoruiten afweet, moest namelijk in één oogopslag kunnen zien wat hij waar moet invullen op het online verkoopplatform.
Het resultaat is er dan ook naar: de ingebouwde selectiemodule vereist alleen het ingeven van het wagenmerk en -model, bouwjaar en ruittype (vooraan, achteraan of zijkant), waarna een overzicht wordt gegeven van alle passende producten. Eenmaal de keuze gemaakt en doorgegeven, wordt de ruit bij de consument geleverd én ingezet.

 

Autoglas

Online verkoopplatform: boost voor de snelheid

Een wagen met kapotte ruit is een gevaar in het verkeer en moet zo snel mogelijk behandeld worden. Een webshop die de eigenaar/gebruiker in één keer alle opties biedt kan dus op een wezenlijke manier het verschil maken. Op die manier vormt www.tweedehandsruiten.be, dankzij een vruchtbare samenwerking, een toonbeeld van (digitale) efficiëntie!

What's your story?

Diederik Vlerick
Diederik Vlerick
Sales, Strategy & Concept
diederik@starringjane.com+32 9 235 82 88