Klant
Partena Professional
Vraag
Online support voorzien voor website, vanop eigen server
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.partena-professional.be/

Online onderhoud van website Partena Professional

Online onderhoud van een website is zoveel meer dan technical support: het is een 24/7-engagement, waarbij we zowel reactief als proactief te werk willen gaan. In dat opzicht verloopt de samenwerking met Partena Professional heel efficiënt. We hebben namelijk een kopie van hun website draaien op onze eigen server. Zo kunnen we in die omgeving aanpassingen doen en die vervolgens doorgeven aan de IT-afdeling van Partena Professional – indien ze akkoord gaan, kunnen ze die meteen doorvoeren in de eigen omgeving.
In die kopie voeren we ook checks uit, maken we de site responsive wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe iOS-versie wordt gelanceerd, meten we de performatie, maken we blogartikels of nieuwsberichten, enzovoort. Allemaal zaken die we vervolgens doorgeven. Kortom, we bieden Partena Professional de all-in support die men van een partner kan verwachten die digitaal heel serieus neemt.

Nieuwe features

We voeren echter meer dan alleen maar online support uit voor Partena Professional. Zo ontwikkelden we bijvoorbeeld de Partena Lucky Box, een wervende campagne om nieuwe prospects over de streep te trekken. Verder maakten we de Tax shift simulator, een tool om in drie stappen te weten te komen wat de concrete gevolgen van die tax shift zijn. Allemaal features die momenteel op onze eigen server staan – met dan op de ‘echte’ website van Partena Professional een link ernaartoe.
Momenteel werken we aan één Umbraco-versie van de website van Partena Professional, zodat alle betrokkenen in hetzelfde systeem kunnen werken.