Klant
Bysignatures
Vraag
Een online kunstgalerie opzetten
Technologie
Wordpress
Resultaat
www.bysignatures.com

Online kunstgalerie

Een online kunstgalerie is ideaal om internationaal verspreidde kunstwerken digitaal samen te brengen. Maar dat moet wel op een overzichtelijke en toegankelijke manier gebeuren. Samen met de Franse klant Artecosa bouwde Starring Jane een digitale oplossing die zowel voor aanbieder als potentiële kopers het ideale werkinstrument vormde. Onder meer omdat beide groepen via het platform gemakkelijk met elkaar contact konden opnemen.

De kunststukken in de galerie zijn vergezeld van duidelijke foto’s, omschrijvingen, fragmenten en andere relevante info. De bezoeker kan hierbij kiezen tussen Frans en Engels als voertaal. Met dit project toonden we aan dat we niet alleen inzake digitale technologie, maar ook inzake klanten grenzeloos ambitieus zijn in onze samenwerking.

By Signatures

Gebruiksgemak voor bezoeker en aanbieder

Ter verduidelijking: Bysignatures.com is géén webshop, maar een online kunstgalerie waar klanten op verkenning kunnen gaan in het aanbod. Deze producten zijn te exclusief en prijzig om meteen online te koop aan te bieden. Het doel van het forum is om op een gebruiksvriendelijke manier deals tussen klant en kunsthandelaar mogelijk te maken. Iemand die geïnteresseerd is in een bepaald stuk, maakt eerst een profiel aan en kan vervolgens meer informatie verkrijgen van de verkoper. Een perfecte online tool op maat van de internationale context van de hedendaagse kunstwereld.