Klant
Marriott Ghent
Vraag
Overzichtelijke website in meerdere talen
Technologie
WordPress
Resultaat
www.marriottghent.be/

Overzichtelijke website in meerdere talen

De digitale evolutie staat niet stil en bezoekers willen steeds sneller de juiste informatie vinden. Het is dus van groot belang dat je bedrijf over een overzichtelijke website beschikt om een zo goed mogelijke customer journey te garanderen. Marriott Ghent besefte dit maar al te goed en ging in zee met Starring Jane om hun website in een nieuw jasje te steken.

Marriott Ghent is een uniek hotel gelegen aan de Korenlei in het hartje van Gent. Naast 150 gastenkamers en luxueuze suites beschikt het hotel nog over verschillende vergaderruimten, een koffie- en wijnbar, een loungeruimte en een echt American Steakhouse met terras en uitzicht over de Leie. Met deze troeven konden we bij Starring Jane dus zeker aan de slag voor de ontwikkeling van hun nieuwe website!

Marriott Ghent

Duidelijkheid boven alles!

Ghent Marriott Hotel wou hun websitebezoekers een mooi overzicht bieden van alle beschikbare kamers, suites en ruimtes voor vergaderingen en evenementen. Daarnaast wilden ze ook hun Poppi Coffee & Wine Bar en Midtown Grill Steakhouse in de kijker plaatsen.

Of dit gelukt is? Jazeker! We ontwikkelden een moderne en glasheldere website in het Nederlands en Engels, en binnenkort komt ook de Franse versie online. Bovendien creëerden we een aparte website voor het Midtown Grill Steakhouse. De website van de Poppi Coffee & Wine Bar volgt later. Daarnaast kregen ook hun speciale pakketten, zoals de Birthday Package en High Wine Package, een mooie plaats op de website.

Reserveren en boeken in slechts enkele stappen

Verder is het belangrijk dat bezoekers meteen actie kunnen ondernemen op de website. Aan de hand van duidelijke call-to-actions kunnen ze gemakkelijk een kamer of suite boeken in het hotel, een tafeltje reserveren bij Midtown Grill of een vergadering inboeken via een geïntegreerd virtueel planningsysteem.

Gemakkelijk te onderhouden website

Starring Jane ontwikkelde de website van Marriott Ghent in WordPress, een zeer gebruiksvriendelijk en volledig responsive CMS-systeem. Het handige is dat technische kennis niet vereist is om nieuwe inhoud aan de website toe te voegen of om huidige informatie aan te passen. Onze klant kan er dus gemakkelijk zelf mee aan de slag!

Overtuigd?

Wil jij ook mee evolueren met de nieuwste webtrends? Geef ons gerust een seintje! Onze experts werken met plezier uw digitaal project uit op maat van uw verwachtingen.