Klant
Beduco Petfood
Vraag
Website om gericht data van klanten te verzamelen
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.beduco.be

Klantendata genereren via website

Klantendata zijn essentieel voor bedrijven. Ook voor Beduco Petfood, gespecialiseerd in voeding voor kleine huisdieren. Beduco is onderdeel van de internationale Group Depre. Met merken als Euro-Premium, Katz Menu, Deli Nature en Beyers Belgium. Kwaliteit is de rode draad in dit assortiment. En aangezien kwaliteit ook voor Starring Jane prioriteit is, stond een duurzame samenwerking in de sterren geschreven. Met als rode draad de liefde van de klant voor zijn dier. Die hij ook online zou kunnen tonen.

Digitaal maatwerk

De ontwikkeling van een website die vlot gegevens van klanten genereert was een milestone binnen die samenwerking. Met die klantendata wilde Beduco de consumentenbehoefte nog beter in kaart brengen. Uiteraard op een subtiele manier. Zo kan het bedrijf daar haar aanbod op afstellen. Omdat het hier een complex en veeleisend project betrof, was digitaal co-creëren aan de orde. De klant gaf zijn verwachtingen aan, waarna we samen aan digitaal maatwerk gingen bouwen. Maatwerk dat we trouwens blijven bijschaven, om maximaal rendement te garanderen.

Beduco

Klantendata op de website via codes op voedingsproducten

Op de voedingsproducten van Beduco Petfood zijn codes aangebracht, zowel aan de binnen- als buitenzijde. Die codes kunnen worden ingegeven op de website, wat de klant punten en op termijn bonnen of andere cadeaus oplevert. Wat Euro-Premium betreft kunnen klanten via My Petzone foto’s van en details over hun hond(en) uploaden, hun favoriete dealer aangeven, enzovoort. Met die informatie kan Beduco Petfood op termijn aan de slag om heel gerichte advertentiecampagnes op te zetten. Bedoeling is uiteraard dat door de aantrekkelijke look en het gebruiksgemak zoveel mogelijk hondenliefhebbers een My Petzone-profiel aanmaken.

Beduco_kat_hond

Website met complexe structuur maar transparante look

De projecten Beduco Petfood en My Petzone vragen enorm veel programmeerwerk: achter de website zitten heel veel modules, een aantal dat bovendien alleen maar groeit. Maar van die complexiteit mag de klant niets merken. Hij moet zo gemakkelijk en intuïtief mogelijk punten kunnen verzamelen en zijn liefde voor zijn huisdier(en) delen. Of hoe het productaanbod van Beduco Petfood en de website zelf elkaar perfect vinden!