Klant
IJV-IFAS
Vraag
Website ontwikkelen voor evenement The Hair Games
Technologie
WordPress
Resultaat
www.thehairgames.be/

Ontwikkeling website voor The Hair Games

Onze klant IJV-IFAS is gespecialiseerd in het organiseren van beurzen, congressen en evenementen voor professionelen of consumenten. Naast Estetika, Innovatiebeurs, Jaarbeurs Gent en andere projecten is nu ook The Hair Games gelanceerd. Om dit evenement in de kijker te plaatsen kwam IJV-IFAS dus bij Starring Jane aankloppen voor de ontwikkeling van een nieuwe website.

The Hair Games

Duidelijke informatie voor bezoekers en exposanten

The Hair Games is een tweedaags internationaal topevenement voor de kapperssector in het hartje van Brussel, waarbij IJV-IFAS instaat voor de volledige kwalitatieve en professionele uitwerking van het evenement. Voor exposanten is het de geschikte plek om hun merk- en naamsbekendheid te vergroten, maar ook om hun klantenbestand en professionele relaties uit te bouwen. Voor kappers is het dan weer ideaal om contacten te leggen met hun leveranciers, partners en collega’s en om nieuwe technieken en producten te leren kennen.

Om bezoekers en exposanten van de nodige informatie te voorzien, vroeg IJV-IFAS ons om een website te creëren voor The Hair Games. Je kan er onder andere terecht voor praktische informatie, een uitgebreid programma met wedstrijden, tickets, en zo meer. Het resultaat? Een moderne, overzichtelijke website in drie talen: Nederlands, Frans en Engels.

Inschrijfmodule voor exposanten

Voor exposanten is een module voorzien waar ze zich kunnen inschrijven voor The Hair Games. Hierbij kunnen ze informatie over hun producten en stand meeleveren. Na de inschrijving ontvangt de exposant een exposantenhandboek waarbij elektrische aansluiting, wateraansluiting, meubilair en andere voorzieningen voor op het evenement aangevraagd kunnen worden. Handig, toch?

Website ontwikkeld in WordPress

Starring Jane heeft de website van The Hair Games in het CMS-systeem WordPress ontwikkeld. Ook de website van IJV-IFAS vzw zelf werd door ons in dit systeem gemaakt.

WordPress is heel gebruiksvriendelijk, waardoor onze klant gemakkelijk zelf informatie kan wijzigen. Bovendien kunnen exposanten eenvoudig registeren en hebben zij de mogelijkheid om nieuwsberichten te posten op de website.

Onder de indruk van het resultaat?

Heb je ook nood aan een nieuwe, eigentijdse website die op alle apparaten mooi wordt weergegeven? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Onze Janes staan je graag met raad en daad bij.