Klant
IVAREM
Vraag
Een gebruiksvriendelijke website ontwikkelen voor de 265.000 burgers die in het doelgebied van intercommunale IVAREM wonen.
Technologie
.NET
Resultaat
www.ivarem.be

Gebruiksvriendelijke website voor intercommunale

Een gebruiksvriendelijke website was voor IVAREM een absolute must. Want van hun diensten – huisvuilinzameling, composteren, exploitatie van recyclageparken … – maken in totaal zo’n 265.000 Mechelse burgers ofte ruim 115.000 gezinnen gebruik. Die mensen moeten op een zo toegankelijk en direct mogelijke manier over die diensten worden geïnformeerd. En dan is transparante, snelle en efficiënte communicatie broodnodig. Bijvoorbeeld wanneer er last-minute belangrijke wijzigingen moeten worden verspreid, zoals over een geannuleerde ophaalronde of nieuwe reglementering. Kortom, IVAREM en Starring Jane moesten samen op zoek naar de beste digitale oplossing. Niet alleen voor IVAREM, dat de website moet beheren, maar ook en vooral de bezoeker van de site. En dat kon zowel een digitale leek als een ervaren surfer zijn.

Ivarem

Website én e-loket

In nauwe samenwerking met IVAREM bouwden we een heel overzichtelijke website in .NET, compleet met mobiele versie. Op het platform vinden bezoekers alle nodige informatie in een oogopslag: openingsuren van recyclageparken, ophaalkalender (met handige filter om snel de eigen gemeente te selecteren), tips om zelf te composteren, enzovoort. Wat meer is: Starring Jane voorzag ook de link met het e-loket Mijn IVAREM, zowel voor bedrijven en verenigingen als voor particulieren.