Klant
FPC
Vraag
Overkoepelende website voor FPC Gent en FPC Antwerpen
Technologie
WordPress
Resultaat
www.fpcnv.be/

Overkoepelende website voor Gent en Antwerpen

Het Forensisch Psychiatrisch Centrum (FPC) in Gent opende in het najaar van 2014. In juni was ook FPC Antwerpen aan de beurt. Er was dus nood aan een overkoepelende website om beide centra duidelijk in beeld te brengen en zij kwamen bij Starring Jane aankloppen voor de volledige ontwikkeling ervan.

FPC Gent

Duidelijke informatie over beide centra

FPC Antwerpen en FPC Gent zijn forensisch psychiatrische centra, waar patiënten worden opgenomen die strafbare feiten hebben gepleegd omwille van een psychische stoornis. Het doel van hun behandeling is het risico op herval verlagen, zodat een veilige en verantwoorde terugkeer naar de maatschappij of naar een minder beveiligde omgeving mogelijk wordt.

Na de opening van FPC Antwerpen in juni 2017 ontstond de nood aan een nieuwe, overkoepelende website voor FPC Antwerpen en FPC Gent. En of dit gelukt is! De hoofddoelstelling van de website is het informeren van verschillende doelgroepen: geïnterneerden aangemeld voor FPC Antwerpen of FPC Gent en hun omgeving, mogelijke ketenpartners, kandidaat werknemers, het ruimere publiek met het oog op een neutrale tot positieve publieke opinie en alle andere mogelijke stakeholders.

Gemakkelijk te beheren vacaturesysteem

Naast heldere informatieverstrekking over beide centra wou onze klant de openstaande vacatures duidelijk weergeven op de nieuwe website, maar ook gemakkelijk kunnen beheren. Om die reden maakten we een koppeling met Progreso. Een win-winsituatie, want sollicitanten kunnen via dit jobportaal eenvoudig solliciteren en onze klant kan gemakkelijk ingediende sollicitaties bijhouden en nieuwe vacatures toevoegen.

Een website in een gebruiksvriendelijk CMS-systeem

De voormalige website van FPC Gent werd door Starring Jane overgenomen. De eigenheid van deze website moest dus doorgetrokken worden naar de nieuwe website. Zo ontwikkelde Starring Jane de gloednieuwe website voor FPC Antwerpen en FPC Gent in WordPress. Op die manier kan onze klant de informatie voor beide centra gemakkelijk aanpassen.

Need our help?

Wil jij ook een gebruiksvriendelijke website laten ontwikkelen of wil je jouw bestaande website een grondige opknapbeurt geven? Laat iets weten of spring gerust eens binnen! Onze experts nemen net als u digitaal héél serieus.