Klant
The Aviation Factory
Vraag
Een CRM-systeem koppelen aan de database
Resultaat
www.the-aviation-factory.com

CRM-systeem dat klant feilloos aan vlucht koppelt

Een goed CRM-systeem is absoluut noodzakelijk voor wie zijn klanten gerichte info én de beste service wil bieden. Starring Jane nam daarom een hoge vlucht met de creatievelingen van The Aviation Factory. Met als (digitale) doel reizigers een comfortabele vlucht op maat aan te bieden. We kwamen tot de oplossing van een koppeling tussen het CRM-systeem Teamleader en een database met alle mogelijke vliegtuigmaatschappijen en hun toestellen, werknemers, talen en mogelijkheden.
Resultaat van deze samenwerking was een razendsnelle service voor de klant: die sorteert op type vliegtuig, aantal benodigde zetels, vertrek- en retourdatum, en even later krijgt hij een helder overzicht. Ook het design werd daarbij niet vergeten: de applicatie kreeg de look & feel van een vliegtuigticket.

The Aviation Factory

CRM-systeem met uitgekiend mailsysteem

Een klant matchen aan een potentiële vlucht is één ding, de vliegtuigmaatschappijen contacteren en snel antwoord krijgen een ander. Ook daar zorgde Starring Jane voor. Via het platform kunnen medewerkers van The Aviation Factory standaard of custum made mails uitsturen naar tientallen maatschappijen tegelijkertijd (en automatisch in de juiste taal). Eenmaal ze hierop antwoord krijgen, kunnen ze het toestel vast zetten in het platform dat vervolgens automatisch de status van het project in Teamleader aanpast én automatisch een offerte aanmaakt. Kortom: een CRM-systeem dat online maatwerk garandeert.