Klant
Eltra
Vraag
Een corporate website opzetten, en aparte websites voor kwaliteitsmerken Prolight en Profile.
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.eltra.be, www.profile.eu, www.prolight.eu

Corporate website met aparte website voor huismerken

Een corporate website kan voor een bedrijf het perfecte visitekaartje zijn. Op voorwaarde dat structuur en producten/diensten zo worden voorgesteld dat de bezoeker meteen getriggerd wordt om contact op te nemen. Om dat effect te bereiken is nauwe samenwerking met de klant een must. Wij als digital partner moeten namelijk perfect weten wat de digitale doelen zijn, zodat we die zo efficiënt mogelijk kunnen realiseren. De klant in dit geval was Eltra, de in 1954 opgerichte onbetwiste marktleider in de distributie van elektrisch materiaal en verlichting naar doe-het-zelfbedrijven.
Bijkomende uitdaging tijdens ons traject? Ook de eigen kwaliteitsmerken Prolight en Profile moesten een eigen platform krijgen, zij het met focus op de producten zelf.

Eltra

Platform met handig filtersysteem

De corporate website van Eltra zelf mocht heel informatief zijn: geschiedenis van het bedrijf, overzicht van diensten en merken, dealer locator en nieuwspagina – pure content dus, ideaal voor SEO-optimalisatie. Voor Profile en Prolight gold een ander verhaal: daar creëerden we een platform waarbij de nadruk op de producten ligt, met handige filtersystemen en categorieën voor de bezoeker en een CTA-knop waarmee de bezoeker meteen extra informatie kan aanvragen bij de aanbieder. Dit alles gekoppeld aan een Product Information Management (PIM)-systeem.

What's your story?

kevin braem
Kevin Braem
Management, Strategy & Concept
kevin@starringjane.com+32 9 235 82 84