Klant
Partena Professional
Vraag
Een gerichte campagnewebsite opzetten
Technologie
Umbraco
Resultaat
www.partena-professional-luckybox.be/luckybox-2017

Campagnewebsite Lucky Box

Een campagnewebsite en bijhorende actie lanceren is geen evidentie. U hebt namelijk maar één kans om écht uit te pakken. In het geval van partner Partena Professional was dat uitpakken zelfs behoorlijk letterlijk. Het bedrijf lanceerde namelijk de lucky box, een doos die vooral de nieuwsgierigheid van prospecten moest prikkelen. Bedoeling van deze actie was concreet om 1500 dozen op te sturen naar mogelijke klanten, met aan de binnenkant de URL van de website en een code, die hen op de site naar een tip zou leiden om een gadget (bijvoorbeeld een powerbank) te winnen.

Campagnewebsite: veel succes!

We besloten om samen met Partena Professional alles op alles te zetten. Via verschillende brainstormsessies verfijnden we de actie, om zeker te zijn van maximale return. Het ging namelijk om 1500 prospects die bereikt moesten worden. En die zich, eenmaal ze de campagne website bezochten, zouden inschrijven voor de maandelijkse mailing. Daarin zou dan telkens een nieuwe code worden meegedeeld.

 

Partena Lucky Box

Automatisch in systeem

De campagne had dus een dubbel doel: nieuwe klanten aantrekken en ons vervolgens verzekeren van hun loyalty. Bovendien moest de link met Partena op elk moment duidelijk zijn. Daarom gebruikten we voor de campagnesite de vertrouwde animaties, logo’s, kleuren … van het moederbedrijf. Dat was niet zo evident, aangezien wij de oorspronkelijke website niet hadden gemaakt, maar overgenomen. Maar het resultaat mocht er, dankzij de vlotte samenwerking, méér dan zijn!