Klant
C-Site van Asoreco
Vraag
Een website met timelapses voor C-Site, een project van Asoreco
Technologie
Wordpress
Resultaat
www.c-site.eu

Timelapse maken voor website

Timelapse maken voor een website? Het kan resulteren in een echte eyecatcher. Zeker in het geval van Asoreco was dat een must. Het bedrijf is namelijk zelf gespecialiseerd in visuals. Zo kan men met de app C-Site via plug-and-play bouwwerven accuraat monitoren. De app maakt het daarnaast mogelijk timelapses te genereren. Kortom, een ideale tool voor bouwwerfmanagement én marketing. Dat moest de website voor C-Site uitstralen.

Timelapse maken voor goede buur

Om C-Site in de verf te zetten, moesten we met spectaculaire visuals uitpakken. Zonder de overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid in het gedrang te brengen. Door de visuele en digitale knowhow van beide partijen samen te brengen, kwam we tot een resultaat dat letterlijk gezien mag worden. Leuk weetje: Asoreco was destijds naast Starring Jane gevestigd. Dat bevestigt de waarheid dat een goede (professionele) buur vaak beter is dan een verre vriend!

c-site

Visuals: meer dan time-lapses

Uiteraard ging het in dit project niet alleen om timelapses. Starring Jane en Asoreco legden samen een volledige traject af: van design over development tot debriefing en daarna. Zo creëerden we op de homepage een handige en overzichtelijke menunavigatie. Om alles visueel te houden, ontwierpen we ook iconen en bewegende animaties om bij de verschillende tools en features te plaatsen. Zo werd de nieuwe website van C-Site het visitekaartje van de visuele skills van Asoreco.

Visueel voorgestelde cases

Andere visuele troef van C-Site: de cases. We vatten deze pagina op als een heuse multimedia-galerij, met timelapses waar mogelijk, aangevuld met sprekende foto’s. Op de website kan men ook rechtstreeks inloggen op de C-Site-app, en verder is alle info er op te vinden. Zo verheldert de ‘About us’-pagina de link en het onderscheid tussen Asoreco en C-Site. Kortom, een in alle opzichten ‘beeldig’ all-in online project.