Klant
Brepols
Vraag
Bestickering bedrijf volgens waarden en esthetiek van Brepols

Bestickering nieuwe bedrijfsgebouw Brepols

Bestickering kan ook in een digitale wereld het verschil maken. Want als online communicatie alomtegenwoordig is, vallen offline campagnes en imago-acties des te meer op. In Starring Jane vond Brepols, specialist in papieren agenda’s, kalenders, albums en accessoires, hiervoor de perfecte partner. Dat klinkt misschien wat vreemd: zijn wij niet in de eerste plaats gespecialiseerd in digitale diensten? Nee, wij zijn gespecialiseerd in trajecten, waarbij we samen met de klant tot de beste oplossing komen. Zowel online als offline. Of een combinatie daarvan.

Toen Brepols hun volledig nieuw bedrijfsgebouw introk, maakten wij werk van interne bestickering op maat. Ideaal om het pand meteen een vertrouwd gezicht en een Brepols-toets te geven. En om kleine ongemakken te voorkomen.

 

Brepols

Signalisatiestudie

Het nieuwe, twee verdiepingen tellende gebouw aan de Tieblokkenlaan in Turnhout is volledig transparant, met wit als hoofdkleur. Dat creëert een heel moderne, maar tegelijkertijd wat klinische look. Om het bedrijf een identiteit te geven én te voorkomen dat medewerkers tegen een glazen wand of raam zouden aanbotsen, voerde Starring Jane een signalisatiestudie aan de hand van de verwachtingen van Brepols. Op basis van de gegevens van die studie werd een effectief bestickeringsplan opgezet.

 

Brepols bestickering

Functionele en esthetische bestickering

Onze oplossing? Overal in het bedrijf quotes ophangen (conceptueel per datum), om wanden te visualiseren én meteen een link met de Brepols-producten te maken. Onder meer in de werkruimtes, vergaderzalen wachtruimtes en toiletten brachten we originele bestickering aan. Ideaal om van het hele gebouw een thematische eenheid te maken, zeker omdat de producten ook nog eens knipoogden naar het bedrijfs-DNA van Brepols.

What's your story?

kevin braem
Kevin Braem
Management, Strategy & Concept
kevin@starringjane.com+32 9 235 82 84