Klant
O’Right Haircare
Vraag
Gebruiksvriendelijke B2C-webshop maken
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.o-right.be/

B2C webshop voor haarverzorgingsproducten

Een B2C-webshop moet op alle mogelijke manieren kloppen. De navigatie, content en grafische aankleding: het moet allemaal perfect juist zitten om de bezoeker de perfecte customer journey te garanderen. Daarom is het absoluut noodzakelijk dat die webshop in nauwe samenwerking met de klant wordt ontwikkeld: die weet immers perfect wat hij verwacht en wat hij uiteindelijk wenst te bereiken. Dit engagement op lange termijn gaat Starring Jane graag aan. Niet alleen omdat we zo de digitale doelen van de klant bereiken. Maar ook omdat die doelen optimaal renderen. We nemen digitaal heel serieus, en bewijzen dat ook in onze relatie met de klant.

o'right hair care

Dat langetermijntraject kozen we in het geval van O’Right Haircare heel bewust. Want concreet wilde deze partner een digitaal project dat:

  • de producten overzichtelijk aan de bezoeker presenteerde
  • de bezoeker op een gebruiksvriendelijke manier doorheen dit aanbod navigeerde
  • de bezoeker informeerde zonder te overdonderen met beschrijvingen en features
  • de betaal- en leveringswijzen snel vindbaar maakte
  • een esthetische meerwaarde had – zeker omdat het hier ook om producten gaat die de koper mooier maken

B2C-webshop met vlotte customer journey

Kortom, de customer journey moest van a tot z helemaal juist zitten. Daarom gingen wij als digitale partner niet over één nacht ijs. We kozen voor een langetermijnsamenwerking om een B2C-webshop te (blijven) garanderen die ‘haarfijn’ klopte. En die daarnaast uitermate aantrekkelijk was voor B2B-klanten. Geen evidente uitdaging, maar ook geen enkel probleem. Niet alleen omdat wij als partner digitaal héél serieus nemen. Maar ook omdat wij alle knowhow over het juiste CMS in huis hebben. Het digitale project van O’Right Haircare was met andere woorden in goede handen.

o'right hair care

Webshop met originele producten

O’Right Haircare zet zich in voor een duurzame toekomst, en dergelijk engagement heeft bij Starring Jane een streepje voor. Daarom maakten wij er extra werk van om die boodschap op de webshop in de (groene) verf te zetten. Hun shampoo’s, conditioners en (massage)olies zijn namelijk bijna helemaal samengesteld uit natuurlijke ingrediënten, verpakt in biologisch afbreekbare verpakkingen en geproduceerd op dier- en milieuvriendelijke manier met ecologische energiebronnen. Wist je bijvoorbeeld dat alle flesjes ook een zaadje bevatten? Wie het met andere woorden in de grond stopt, krijgt even later een mooie plant!

Levering via DPD

Wie iets bestelt op een B2C-webshop, wil uiteraard dat dit snel en vlot wordt geleverd. Daarom integreerde Starring Jane in de webshop ook een koppeling met koerierdienst DPD. Op die manier is de klant zeker dat zijn bestelling tijdig in de bus zal liggen. Enkele klikken en verzonden via een betrouwbare partner. Kortom, Starring Jane bouwde een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webwinkel waar iedere bezoeker snel zijn weg in vindt en tevreden de virtuele deur achter zich sluit wanneer hij die verlaat.

What's your story?

Diederik Vlerick
Diederik Vlerick
Sales, Strategy & Concept
diederik@starringjane.com+32 9 235 82 88