Bouwpuntshop
Klant
Bouwpunt
Vraag
B2C-webshop ontwikkelen voor Bouwpunt
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.bouwpuntshop.be

B2C-webshop voor bouwmaterialen

Een B2C-webshop is vandaag geen faciliteit of extra service meer. Het is het een onmisbare asset voor professionals die meerverkoop willen realiseren. Of (potentiële) klanten willen overtuigen van de kwaliteit van hun diensten. Bouwpunt biedt een product aan dat op het eerste gezicht niet zo evident lijkt om online aan te bieden: bouwmateriaal. Maar het bedrijf, met 24 professionele bouwmaterialenvestigingen in België, begreep dat een B2C-webshop de klant gebruiksgemak zou garanderen. Enter Starring Jane, dat ervan overtuigd is dat alleen via co-creëren de beste digitale resultaten worden bereikt. Of, in dit geval, steen-goede resultaten. In de vorm van een handig en intuïtief online verkooppunt voor ondernemers, doe-het-zelvers en particulieren. Dat we uiteraard blijven opvolgen en updaten.

B2C-webshop in het kader van allround-service

De degelijke interne communicatie en logistiek van Bouwpunt werd gecombineerd met onze knowhow inzake webshops bouwen. Het resultaat van die duurzame samenwerking? Niet alleen in de fysieke Bouwpunt-vestigingen, ook online vind je vandaag alle mogelijke professionele bouwmaterialen: van terrastegels over isolatie tot gereedschappen. Het integrale assortiment onder één virtueel dak, inclusief materiaal van Bouwpunt-leveranciers.

Bouwpuntshop

Online support

Ook van gebruiksgemak en online support maakten we werk tijdens het traject. Zo integreerde Starring Jane een berekenings- en leveringsmodule, een plugin waarmee de gebruiker de webshop kan beoordelen, de gratis chatmodule Tawk.to met alle nodige functionaliteiten, een blogfunctie en een module om reminders te sturen naar klanten. Verder schreven we een eigen en gebruiksvriendelijke importmanier waarmee Bouwpunt-professionals probleemloos aan de slag konden. Conclusie? Niet alleen op Bouwpunt, ook op Starring Jane kunt u bouwen.