Klant
C2B2-shop
Vraag
B2B-webshop ontwikkelen voor spuitcabinefilters
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.CSB2shop.be

B2B-webshop voor spuitcabinefilters

Een B2B-webshop moet voor de klant de best mogelijke digitale oplossing vormen voor zijn producten of diensten. Zelfs al gaat met om heel technische en complexe materialen. Dat laatste was bij C2B2 zeker het geval. Die afkorting staat voor Car Service Belgium, al meer dan twintig jaar een absolute autoriteit op het vlak van kwalitatief hoogstaande (en exclusieve) spuitcabines en spuitcabinefilters. De doelgroep van C2B2? De Belgische industriële markt, die ze niet alleen bedienen met een uitgekiend aanbod, maar ook met gerichte service (in de vorm van installatie en onderhoud).

Uiteraard moest die stevige sales- en service-reputatie weerspiegeld worden in hun B2B-webshop. Om dat resultaat te garanderen, was een doordachte en duurzame samenwerking nodig. Een gezamenlijk traject, ondersteund door onze digitale knowhow en ervaring.

CSB2

B2B-webshop met handig sorteermechanisme

Zonder de juiste filter geen efficiënte spuitcabine. Daarom moest de webshop zo uitgewerkt zijn dat professionele klanten snel en efficiënt het geschikte product kunnen selecteren en bestellen: plafondfilters, fijnfilters, voorfilters, verfopnamefilters, actiefkoolfilters, filterpatronen voor verschillende toepassingen, noem maar op. Op www.CSB2shop.be vindt de bezoeker meteen de verschillende productcategorieën, waarin hij verder kan verfijnen via een handig sorteermechanisme, om uiteindelijk vlot te bestellen in het eenvoudige kassasysteem.

 

CSB2

Meteen opnieuw bestellen

Besluit? Tijd is geld in de automotive sector, en dat heeft deze B2B-webshop heel goed begrepen. Zeker als u weet dat klanten na een eerste aankoop bij een volgend bezoek meteen hetzelfde product kunnen bestellen (dus zonder dat ze het eerst opnieuw moeten zoeken). Op die manier verstevigt de webshop de sowieso al fraaie servicereputatie van CSB2.