B2Ai website gemaakt door Starring Jane, mobiele versie.
Klant
B2Ai
Vraag
Inspireren in plaats van informeren
Technologie
WordPress
Resultaat
b2ai.com

Een inspiratiefeed in plaats van een traditionele website

B2Ai is met zijn 120 medewerkers verspreid over 4 ateliers één van de grootste architectenbureaus die ons land rijk zijn. Met hun ruime draagvlak aan expertises bieden ze heel diverse uitdagingen het hoofd: ze ontwerpen culturele projecten, health&care-projecten en scholen, maar evengoed hebben ze de juiste kennis in huis voor complexere uitdagingen als de bouw van een zwembad. Een team met een visie, dat een website verdient die intrigeert en inspireert. We zijn trots op het resultaat waar we samen met hen de voorbije maanden naartoe hebben gewerkt.

user flow

Human Centered, in alle opzichten

B2Ai gaat uit van het principe van “Human Centered Architecture”. Wij zijn uitgegaan van “Human Centered Web Development“, met andere woorden: doelgroepbepaling comes first. Middels enkele workshops werden uiteindelijk 4 groepen gedefinieerd, elk met hun specifieke behoeften. De inspanningen van deze gezamenlijke brainstorms heeft de informatie-architectuur bepaald en site gebracht tot wat hij nu is.

Wat deze website anders maakt, is dat jou als sitebezoeker een blik achter de schermen wordt gegund. Er wordt niet enkel nadruk gelegd op de projecten, maar ook wat er leeft binnen het bedrijf kom je te weten door nieuws, beeld en video.

Via clickable prototypes naar een definitief resultaat

Tijdens de design- en ontwikkelfase hebben we veel nadruk gelegd op prototypes van de nieuwe website in wording. Clickable mockups met echte content kunnen gezien worden als “maquettes” van een nog te ontwikkelen gebouw. Het geeft de kans om het nieuwe product ten volle te beleven, en bij te sturen waar nodig. Een onmisbare stap.

flexibele content input

Ongelooflijk veel vrijheid voor content input

Eén van de ijkpunten, en tevens waar deze website in uitblinkt, is de enorme keuze aan content-modules die men vrij kan inzetten om pagina’s mee te vullen. Het is perfect mogelijk om in kolomstructuur te werken, fullscreen beelden te gebruiken, gestylde links toe te voegen, image sliders of video’s in de tekstblokken te integreren, een gegevensfiche of gerelateerde items toe te voegen,… Er werden een 15-tal modules voorzien binnen de programmatieopbouw, wat B2Ai een ongeziene vrijheid aan content input garandeert. Daarmee zitten ze safe voor een hele lange tijd.

Specialist voor de bouwsector

Door jarenlange ervaring heeft Starring Jane zich ontplooid tot specialist in het ontwikkelen van digitale oplossingen voor bedrijven uit de bouw- en vastgoedsector. Onze talrijke referenties getuigen daarvan. Of het nu gaat om een commerciële website voor ambitieuze bouwprojecten, een architectensite waar emotie meespeelt of het ontwikkelen van een interne applicatie op maat, Diederik Vlerick luistert graag naar jouw specifieke wensen. Contacteer hem via mail of het formulier hieronder.

Kan jij voldoende gevoel leggen in jouw website?

Maak vrijblijvend een afspraak en kom te weten hoe we dit samen kunnen realiseren.

What's your story?

kevin braem
Kevin Braem
Management, Strategy & Concept
kevin@starringjane.com+32 9 235 82 84