Klant
Automix
Vraag
Gloednieuwe website ontwikkelen voor Automix
Technologie
WordPress
Resultaat
www.automix.be/

Wordpress website

Een tijdje terug kwam Automix bij Starring Jane aankloppen met de vraag om hun website in een nieuw jasje te steken. Automix staat gekend als de oudste specialist van België in levering, montage en onderhoud van mixers voor het vervoer van beton. Bovendien is het bedrijf al meer dan 45 jaar invoerder van de wereldberoemde betonmengers BHS Sonthofen.

Een compacte, maar duidelijke website

De website van Automix biedt bezoekers informatie over hun activiteiten en productaanbod, zowel in het Nederlands als Frans. Er is dan ook een uitgebreide productpagina aanwezig, van mixers op vrachtwagens, afzetsystemen en opleggers tot aanverwante producten en uitrustingen zoals transportbanden en mixerpompen. Daarnaast werd een nieuwspagina voorzien, zodat ze hun bezoekers op de hoogte kunnen houden van de laatste nieuwtjes uit de sector. Kortom: een compacte, overzichtelijke website die op alle apparaten mooi wordt weergegeven.

WordPress als contentmanagementsysteem

Samen met Automix besloten we om WordPress als contentmanagementsysteem te hanteren. Hierdoor kan onze klant gemakkelijk zelf aan de slag met het aanpassen van content in de website. Denk maar aan het wijzigen van teksten, het toevoegen van realisaties en nieuwsberichten, en zo meer.

Ook nood aan een nieuwe website?

Wil jij ook jouw website onder handen nemen? Laat dan zeker van je horen, want Starring Jane begeleidt je graag in je journey naar het ideale webproject.