Klant
4P square
Vraag
Een nieuwe website die een koppeling met MS Dynamics mogelijk maakt
Technologie
WordPress
Resultaat
4psquare.com

Een WordPress website met CRM koppeling

In april 2017 werd door 4P square een RFP uitgeschreven voor de ontwikkeling van een nieuwe website waarvan het CMS gekoppeld kon worden aan het CRM pakket Microsoft Dynamics voor het beheren van een deel van de content.

Starring Jane ging graag op die uitdaging in en we vonden elkaar in een constructieve samenwerking.

4P square

4P square biedt met hun website de link tussen consultants en bedrijven

Het doel van de website? Het samenbrengen van 2 partijen: consultants die op zoek zijn naar uitdagingen enerzijds, en bedrijven op zoek naar specifieke (management-)competenties anderzijds. En dat is precies wat de website doet. Consultants kunnen een profiel aanmaken via de website en daar hun voorkeuren tot in detail weergeven. Zo komen ze bij de juiste bedrijven uit en vice versa.

Anderzijds wil 4P square voldoende achtergrondinformatie geven over wat zij precies doen, wie ze zijn en hoe zij een meerwaarde kunnen bieden. Dat maken ze duidelijk aan de hand van concrete cases, overtuigende testimonials en een compleet overzicht van de profielen van elke consultant die 4P square onder zijn dak heeft. Ongetwijfeld zal deze nieuwe website hun positie aan de top van de consulting markt verstevigen.

MS Dynamics

Een rimpelloze koppeling met Microsoft Dynamics

De moeilijkheid waar 4P square mee kampte was dat hun toenmalige Drupal website niet gekoppeld kon worden met het CRM waar ze mee werken, MS Dynamics. Daarom werd beslist om een gloednieuwe website te bouwen in WordPress, waarmee deze koppeling op een zeer effectieve manier gemaakt kon worden.

Consultants kunnen zo inloggen in de website en hun eigen profielpagina beheren. En anderzijds worden vacatures die in MS Dynamics ingebracht worden, automatisch op de website getoond.