Dorien Janssens, 17 mei 2017

Work smarter!

Work smarter! Dit is het doel en de slagzin van Teamleader. Voor wie Teamleader nog niet zou kennen. Teamleader is een CRM-systeem met dat tikkeltje meer. Projectmanagement, facturatie, agenda, tijdsregistratie, noem het maar op, het kan allemaal. Noem dat “tikkeltje” dus maar gerust een understatement. Ook wij bij Starring Jane zijn fan en konden dus niet ontbreken op hun event.

Listen and learn!

4 boeiende sprekers, een knappe locatie in het Gentse, goodiebags en een vette party als afsluiter, welkom op Work Smarter. Een evenement georganiseerd door Teamleader om klanten en sympathisanten bij te leren over hoe ze efficiënter aan de slag kunnen waardoor hun bedrijf uiteindelijk verder kan groeien. Naast de 4 sprekers kwam ook Alexander De Croo het publiek even toespreken en had Teamleader zelf nog een big announcement in petto. Teamleader kon tot op heden al gekoppeld worden aan enkele externe platformen zoals bijvoorbeeld Outlook maar vanaf nu is dit pakket aan integraties veel uitgebreider en zijn deze allemaal verzameld in 1 handige Tool: Marketplace. Dit maakt het voor de gebruiker weer makkelijker om alles op elkaar af te stemmen.

 

Meten is weten

Samen met Starring Jane gaat Teamleader steeds op zoek naar manieren om de integratie van Teamleader te verbeteren. Daarom werden er tijdens het evenement 2 dames op pad gestuurd met een korte enquête om de bezoekers te bevragen. Zij konden uiteindelijk 123 respondenten strikken en dit leverde interessante resultaten op. We kwamen onder andere te weten dat de 3 favoriete features van de klanten; het bijhouden van contactgegevens, het aanmaken en versturen van facturen en opvolging van projecten zijn. Verder willen de klanten in de toekomst liefst hun website en rapporteringstools geïntegreerd zien worden in Teamleader en maar liefst 80% van de respondenten gaf Teamleader een score van acht of meer op tien. Zelf hebben wij bij Starring Jane al enkele mooie integraties van Teamleader gedaan voor klanten en we kijken heel erg uit naar nieuwe projecten in de toekomst.