Jana Vantieghem, 5 september 2017

Hurray! Het team van Starring Jane breidt opnieuw uit

Starring Jane breidt opnieuw uit. En deze keer serieus. De voorbije en komende weken verwelkom(d)en we maar liefst 6 nieuwe, allerliefste collega-Janes. Want bij Starring Jane vallen we op uiteenlopende types. Welkom Jan, Wendy, Jana, Yannis, Aurélie en Toon.

Een overrompeling van jong geweld en ervaren talenten, maar we hebben het zelf gezocht. Alles begon met onze oproep om met ons op date te gaan. Geen Tinder-toestanden, maar gemeende engagementen op lange termijn. Uiteindelijk waagden ze dus hun kans en hebben onze 6 nieuwe soulmates nu hun long-term match gevonden.

Waarom ze graag bij Starring Jane aan de slag wilden? We lieten hen zelf aan het woord.

Jan Boudry

Jan Boudrez

Jan en Starring Jane? Dat was snel beslist! Mijn eerste contact: de website. Mijn eerste trigger: de originele en aanstekelijke manier waarop “We’re hiring” mensen uitnodigt om soulmates voor Starring Jane te zoeken.

Een eerste klik bracht mij bij “Ik wil op date met David” en “we zoeken een partner en het is voor serieus”. Eén klikje verder en ik werd warm van begrippen als het voortouw nemen, een commercieel team binnen goede banen leiden, natuurlijk aanvoelen wat klanten nodig hebben, constructief samenwerken, mensen motiveren, resultaten bereiken. Dé aspecten waar ik elke ochtend met plezier voor opsta en waar ik met passie en volle goesting mee aan de slag ga!

Gesprek na gesprek met David en de medewerkers kreeg mijn positief aanvoelen onmiddellijke en spontane bevestiging. Dit heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat ik vrij snel na de allereerste klik enthousiast aan de slag ben gegaan.

Wendy Severs

Wendy Severs

Ik had meteen een goed gevoel bij Starring Jane. Het is een bedrijf waar een aangename sfeer heerst. Bovendien weet het jonge, frisse team een perfecte balans te vinden tussen fun en professionaliteit op het werk.

Daarnaast leek het me een leuke uitdaging om mee te groeien en te denken in nieuwe projecten. En de visie die Starring Jane heeft om op lange termijn samen te werken? Dat gaf me echt een gevoel van vertrouwen.

Jana Vantieghem

Jana Vantieghem

De strakke stijl van de website en de creatieve tone of voice, twee zaken die meteen mijn aandacht trokken. De vacatures in de vorm van dates deden mij barsten van de ideeën om mijn sollicitatie op een originele manier in te kleden, spontaan, en mét succes.

Ik was op zoek naar een enthousiast, digital agency om me verder te verdiepen in het online marketingverhaal. En aangezien Starring Jane hier sterk mee bezig is, zag ik dit dus als de perfecte match voor mij.

Tenslotte ben ik een echte teamplayer en wou ik absoluut weer in een groter team werken. Bij Starring Jane heerst een gemoedelijke sfeer tussen de collega’s, dat voelde ik meteen aan. Al deze factoren samen hebben me dus over de streep getrokken om deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Yannis Standaert

Yannis Standaert

Waarom ik graag bij Starring Jane wou starten? Als web developer wilde ik absoluut aan de slag in een bedrijf met een leuke sfeer. Dat is bij Starring Jane zeker het geval! Bovendien zorgen de jonge mentaliteit en toffe collega’s voor een unieke werkomgeving en is er echt aandacht voor de samenwerking in het team.

Aurélie Vandaele

Aurélie Vandaele

Wanneer ik de website van Starring Jane bezocht, voelde ik me erg aangetrokken tot hun verhaal, aanpak en teamplay. Ook de resultaten die het team neerzet en waar ‘Starring Jane’ voor staat grepen mijn aandacht.

Op mijn eerste date met Jolien maakte ik voor het eerst kennis met The Hive. Ik merkte meteen op dat er een leuke werksfeer heerste, met de focus op een gezonde bedrijfscultuur en het leuke interieurconcept als bijenkorf. Ik kan niet wachten om samen te werken met de andere Janes en kijk er enorm naar uit om sterke online verhalen, tevreden klanten en straffe resultaten na te streven.

Toon De True

Toon De True

Met mijn achtergrond in Digital Arts and Entertainment en een diploma Toegepaste Informatica op zak ben ik volledig klaar om in het werkveld te springen. Dankzij deze opleidingen weet ik nu hoe het is om samen te werken in teamverband, maar ook om creatief bezig te zijn.

Mijn eerste indruk van het bedrijf was meteen positief. Werken in een open cultuur, waar elke inbreng even belangrijk is, kan ik zeker terugvinden in het verhaal van Starring Jane. Daarnaast is The Hive een unieke werkplaats en voelde ik me meteen op mijn gemak tijdens het gesprek met mijn toekomstig team.

OPMERKING: Toon start volgende week. Hoe hij eruit ziet, is voor de meesten van ons nog een groot vraagteken.

Ook klaar om op date te gaan?

Bij Starring Jane zijn we supertrots dat we 6 nieuwe soulmates in de wacht konden slepen. Maar we zijn altijd op zoek naar nog andere toppers die ons team kunnen versterken. Kan jij ons hart sneller doen slaan en ons omverblazen met jouw skills? Grijp dan je kans en ga op date met één van onze Janes!