Jana Vantieghem, 14 november 2017

Starring Jane op E-commerce Xpo 2017

E-Commerce Xpo 2017 was een groot succes. De vierde editie vond plaats op 6 en 7 november 2017 in Kortrijk en bracht de nieuwste oplossingen en toepassingen van e-commerce onder één dak, van logistieke oplossingen tot online marketing. Uiteraard was Starring Jane ook van de partij! Op stand 118 maakten Dorien Janssens, Jan Boudrez, Diederik Vlerick en David Bintein hun opwachting. Ontdek hieronder de spreeksessies die we daar ten berde brachten.

Spreeksessies

#1: Mijn webshop is online, wat nu?
Je webshop is online of gaat binnenkort online? Dan sta je voor een intensief en duurzaam traject om je digitale business te activeren en te boosten. En dat vraagt inspanningen, zowel naar je klanten toe als intern, maar ook een goed doordacht en uitgekiend plan. In deze sessie gaf Jan Boudrez enkele praktische inzichten én goede tips.

#2: Wil je aan de slag in de websector?
In deze sessie werd verduidelijkt hoe een web agency in elkaar zit. David Bintein gaf meer inzicht in hoe een project aangepakt wordt en welke competenties er nodig zijn om projecten naar een volgende fase te brengen.

#3: Next steps in e-commerce: 3 concrete cases met do’s en don’ts, lessons learned
Tijdens deze sessie bracht Diederik Vlerick drie concrete cases met do’s en don’ts vanuit effectief gerealiseerde webshops in automotive, retail en de bouwsector. De cases zijn zowel B2B als B2C gericht. We toonden de probleemstellingen, ons antwoord, oplossingen én do’s en don’ts in dat soort projecten. De juiste omgang met data en productopdeling, shipping providing, GDPR, chatbots …, het kwam allemaal aan bod.

safe connect

Safe Connect

Het centrale thema van onze aanwezigheid op de expo: Safe Connect, onze betrouwbare en veilige oplossing voor het koppelen van bedrijfsdata, communicatiesystemen en eindgebruikers. Verbindingen tussen ecommerce platformen zijn vaak niet goed doordacht. Terwijl de traditionele oplossingen hiervoor vaak maatwerk en dus tijdrovend zijn, heeft Starring Jane momenteel een configureerbaar standaard product in de aanbieding.