Valérie Destrooper, 12 juli 2017

Nieuwe website voor FeWeb

Superfier. Starring Jane ontwerp de nieuwe website voor FeWeb.

FeWeb, de nationale beroepsvereniging voor webbedrijven, schreef een wedstrijd uit onder zijn 520 leden om het concept, de look & feel van zijn nieuwe website te ontwikkelen. En Starring Jane kwam als winnaar uit de bus. Yay!

FeWeb

De opdracht was om de website een verfrissende look & feel te geven die futureproof is. De inzendingen werden beoordeeld en gemotiveerd door een onafhankelijke jury van 15 experts op het vlak van usability, design en accessibility, en dit via de Belgische tool ‘UXProbe’.  De Raad van Bestuur van FeWeb bevestigde de keuze van de experts.  Patrick Marck, directeur FeWeb: “Alle inzendingen waren heel sterk, maar de jury koos uiteindelijk voor het design van Starring Jane omdat deze een dynamische en innovatieve ‘start-up’-mentaliteit uitstraalt en ook uitdrukt waarvoor FeWeb staat. Het kleurgebruik versterkt de FeWeb-identiteit, en het design vertolkt de diversiteit van onze sector.”

Zoals ze het zelf zeggen …

We gaan hier voor één keer niet zelf onze tekst schrijven, maar FeWeb zelf citeren:

“Voor Starring Jane is deze award niet alleen een bewijs dat ze goed bezig zijn, ze krijgen ook een toegangsticket voor het walhalla van de webdesigners, nl. de volgende Awwwards Conference te Berlijn in februari 2018. CEO David Bintein: “We namen deel voor de eer, maar als enthousiast lid van FeWeb willen wij ook onze bijdrage leveren aan de dynamiek en uitstraling van onze vakorganisatie. Bovendien is het een leuk visitekaartje.””

Say no more, zouden we zo zeggen.