Valérie Destrooper, 2 juli 2019

Starring Jane, jouw Google Partner

Starring Jane is Google Partner. Wat dit concreet wil zeggen, leggen we in deze blogpost eens uit. Het Google Partner-label is een erkenning van onze inspanningen en expertise op vlak van Google Adwords. Of zoals Google zelf zegt: “De Partner-status laat zien dat uw bedrijf over Google Ads-vaardigheden en -expertise beschikt, aan de vereiste voor uitgaven aan Google-advertenties voldoet, opbrengstgroei heeft gerealiseerd voor zichzelf en voor klanten, en het klantenbestand heeft uitgebreid.”

Deze badge is een bewijs voor de opbrengstgroei die we bij onze klanten hebben gerealiseerd, klantbehoud (en dus de opbouw van een tevreden klantenbestand), de algemene opbrengstgroei en de toename van het aantal adverteerders.

Een motivatie om nog verder door te groeien

De badge laat toe om extra bedrijfsexpertises te verwerven via Google Academy for Ads. Zo kunnen we onder meer de certificaten behalen voor Search Advertising, Display Advertising, Mobile Advertising, Video Advertising en Shopping Advertising. En dat is ook ons plan!

Een Google Partnership heeft voordelen, vooral voor onze klanten

Door deze erkenning hebben we toegang tot het allerlaatste nieuws, exclusieve seminaries en trainingen. Bovendien staan we nu nauwer in contact met Google zelf voor de opvolging van onze advertenties om ze nog beter te laten scoren. En deze expertise wordt onderhouden: jaarlijks leggen onze digital activation experten een examen af bij Google zodat we dit label kunnen blijven behouden en uitbreiden.

Wat is een Google Adwords campagne weer, en hoe kan dit mijn verkoop stimuleren?

Hieronder nog even de voordelen van een Google Adwords campagne op een rijtje:

  1. Je hebt een volledige controle over het bugdet dat je uitgeeft voor de keywords die voor jouw business belangrijk zijn.
  2. In de periode dat de campagne loopt wordt ze continu gemonitord en bijgestuurd.
  3. Om goede zoekresultaten te behalen moet je geduld hebben. Maar met Google Ads kan je dit proces veel sneller laten lopen.
  4. De resultaten van de campagne zijn perfect meetbaar, dus je weet meteen of je waar voor je geld krijgt.

Twijfel je nog?

Als je met een Google Partner in zee gaat, dan…

  • Ben je zeker dat je een ervaren expert onder de arm neemt
  • Weet je dat deze expertise ook wordt onderhouden zolang een bedrijf deze badge behoudt
  • Ben je zeker dat jouw online campagnes goed worden opgevolgd door de rechtstreekse samenwerking met Google

Contacteer ons als je meer wil halen uit je zoekresultaten!