Kevin Braem, 10 januari 2017

De juiste softwareproducten: sleutel van het succes van webbureaus

Softwareproducten zijn de tools waar een webbureau mee aan de slag gaat om klanten de beste online oplossing te bieden. Die producten beantwoorden dan maar beter aan de beste kwaliteitsvoorwaarden en zijn idealiter 100 procent op maat van de gebruiker. Onder meer daarom organiseert AFAS, leverancier van online business-software voor ondernemingen en organisaties uit verschillende branches, jaarlijks de AFAS Open. Daar worden de ruim 300 gasten op de hoogte gebracht van de visie, product- en andere ontwikkelingen van het bedrijf. Uiteraard zal ook Starring Jane niet op dit evenement ontbreken – zo garanderen we u ook in de toekomst de beste diensten en eindoplossingen.

Maar dat is niet alles: omdat op AFAS Open alle belangrijke klanten en partners van de softwarespecialist aanwezig zijn, vormt het ook een interessant netwerkmoment én de kans om uzelf als AFAS-partner te profileren. De deelnameprijs aan het evenement bedraagt 400 euro, een bedrag dat overigens integraal naar het goede doel gaat. Alles gaat door in Waagnatie in Antwerpen, en wel op 23 maart. Ook wie niet aanwezig is via het Partnerprogramma, is uiteraard van harte welkom als gast.

Ook als je niet aanwezig bent via het Partnerprogramma, ben je uiteraard van harte welkom als gast. Inschrijven kan hier.