27 maart 2018

Een skireis om nooit meer te vergeten!

Op donderdag 15 maart was het eindelijk zo ver: hét moment waar onze Janes al weken naar uitkeken. Waarom? Het was het begin van een onvergetelijke skireis! Voor enkele dagen trokken we met z’n allen naar Hauteluce, een dorpje in de Franse Alpen met prachtig uitzicht op de Mont Blanc. De ideale gelegenheid dus om elkaar te motiveren en nog beter te leren kennen. En of we geschiedenis hebben geschreven zoals andere Janes die doorheen de tijd een merkbaar verschil hebben gemaakt? Absoluut!

skireis Starring Jane 2018 vertrek

Gepakt en gezakt

Een georganiseerde bende, dat zijn we wel. De dagen voor ons vertrek waren we natuurlijk al druk in de weer met de voorbereiding van onze skitrip. Denk maar aan een muzieklijst opstellen, vervoer en materiaal regelen, boodschappen doen, activiteiten bedenken, en zo meer. Na een tijdje puzzelen met valiezen en andere bagage waren we eindelijk klaar om te vertrekken! En daar mocht onze Après Jane muzieklijst uiteraard niet bij ontbreken …

Op ontdekking in onze chalet

Na een lange rit van ongeveer tien uren kwamen we rond middernacht toe in onze chalet met een volwaardige keuken, gezellige leefruimte, kickertafel, piano … Kortom: alles wat we nodig hadden om fantastische momenten te beleven. En dat betekende natuurlijk dat de nacht nog jong was …

skireis Starring Jane 2018 sfeerfoto's

Onze avonturen op de piste

Met een korte nachtrust achter de rug waren we helemaal klaar om in actie te schieten en ons op de adembenemende pistes van de Franse Alpen te begeven. The game was on! Niet alle Janes hadden voordien al geskied of gesnowboard, dus bij de één ging het al wat vlotter dan bij de ander. Dat schrikte ons natuurlijk niet af, want of we nu aan het werk zijn of niet, we houden steeds onze sterke Jane attitude in het achterhoofd: We’re not scared of kingsize challenges! Of we kunnen het ook anders stellen: If you want to make an omelette, you got to break some (l)eg(g)s!

Na inspanning komt ontspanning

Na alle adrenalinestoten en valpartijen (zonder iets te breken) was het tijd voor ontspanning. Samen koken, cocktails maken, gezelschapsspelletjes spelen, muziek maken, dansen, karaoke, een potje kicker … Inderdaad, elke avond stond er een heleboel op ons programma. We hebben ons dus zeker niet verveeld!

Time to go home …

Spijtig genoeg komt aan alle mooie liedjes een einde en was het tijd om weer naar huis te vertrekken. Als vrienden kunnen we terugblikken op een unieke omgeving, gezellige babbels, overheerlijk eten en de beste drankjes. Kortom: een leuke en sportieve reis waarbij we fenomenale momenten beleefd hebben en die zeker voor herhaling vatbaar is! #janesoplatten2019 here we come?