Valérie Destrooper, 12 december 2017

Nieuwe opportuniteiten via 9000 studios

Het bedrijf 9000 studios is gespecialiseerd in de ontwikkeling van websites en een vaste waarde in het Gentse. Door de groeiende behoefte aan een bredere waaier aan digitale dienstverlening (denk maar aan het uitstippelen van een digitale strategie, de keuze uit talrijke CMS systemen, activatie enzovoort), ging zaakvoerder Yann Tavernier op zoek naar een waardige nieuwe dienstverlener om zijn klantenbestand met een gerust hart aan over te laten. Die opvolger werd Starring Jane.

Het volledige digitale traject

Klanten van 9000 studios kunnen gerust zijn: ze kunnen blijven rekenen op een optimale dienstverlening van ons team van specialisten. Bovendien hebben ze nu de keuze uit een waaier aan dienstverlening: strategiebepaling, doorgedreven designs, de keuze voor het meest geschikte CMS volgens de situatie, 24/7 support en opvolging, activatie via mailings, content optimalisatie of social media.

We voelen ons verheugd om deze nieuwkomers te verwelkomen bij Starring Jane. We kijken ernaar uit om samen met hen het volledige digitale traject te bewandelen, van A tot Z! Lees meer over deze overname in de onze artikels op kmo-insider.biz en pub.be.