Kevin Braem, 7 oktober 2016

De nieuwe bedrijfswebsite van Starring Jane: power to the pixel

Starring Jane is uit de startblokken geschoten en lanceerde daarbij meteen ook zijn nieuwe bedrijfswebsite. Uiteraard moest die tot in de kleinste puntjes foutloos en overtuigend zijn, omdat hij niets minder vormt dan ons digitale visitekaartje. Immers, een creatief en hybride webbureau dat zijn klanten wil verbluffen met digitaal maatwerk (webshops, websites, koppelingen, training … ) moet beginnen met zelf het goede voorbeeld te geven. Wat prospects overtuig je niet met woorden, of met de eigen lof te bezingen. Je overtuigt hen vooral door je expertise te tonen. Of, anders gezegd, onze nieuwe bedrijfswebsite moest de staalkaart worden van ons digitale kunnen.

Nieuwe website

Show, don’t tell

We hebben niet toevallig gekozen voor de naam ‘Starring Jane’: heel wat Janes uit de wereldgeschiedenis hebben een verschil gemaakt. Door hun lef, visie en/of creativiteit. Die rock ‘n’ roll-attitude moest ook van de bedrijfswebsite afstralen. Geen saaie opsomming van onze diensten dus, maar een visuele voorstelling van wat wij in onze mars hebben. Dat is trouwens ook de gouden regel voor iemand die een goede film wil maken of een overtuigend scenario wil schrijven: show, don’t tell.

Op verkenning door onze bedrijfswebsite

Uiteraard vindt u op de website ook snel en intuïtief alle nodige informatie en contactgegevens terug, maar we hebben vooral geprobeerd om u als bezoeker visueel te verrassen, content-krachtig te zijn en u op die manier heel direct te overtuigen van onze knowhow en expertise. Maar dat is natuurlijk niet aan ons om te bepalen. Laat ons gerust weten of we in onze missie geslaagd zijn!