David Bintein, 7 oktober 2016

Nieuwe bedrijfsidentiteit: feestelijk feit

Onze nieuwe bedrijfsidentiteit moest passend worden gevierd, zeker omdat die het resultaat was van een collectieve inspanning van onze medewerkers. En we zouden onze reputatie van creatievelingen oneer aandoen als we van dat feest geen memorabel evenement hadden gemaakt waar zelfs The Great Gatsby trots op zou zijn. Na een intense denkoefening besloten we de lancering van ‘Starring Jane’ onversneden rock ‘n’ roll te maken, met ‘women on top!’ als rode draad. Want de Jane die we als inspiratie kozen in onze zoektocht naar onze nieuwe bedrijfsnaam bleek maar al te graag het verschil te maken. En dan konden wij met onze feestelijke bekendmaking uiteraard niet achterblijven!

Starring Jane

Hello, my name is …

Een nieuwe naam aan de wereld voorstellen moet je niet fluisterend doen, maar met een opvallende vreugdekreet. Dat was de filosofie achter dit feest: zoveel mogelijk mensen op een zo opvallend mogelijke manier met onze brand new identity kennis laten maken. Dus géén saaie speeches, droge netwerkmomenten of klassieke broodjes. Maar wel custom made burgers en hotdogs (stuk voor stuk met namen die knipoogden naar Jane), een lasershow, een – uiteraard – vrouwelijke DJ en dito cocktailshaker. Niet zomaar iemand trouwens, die laatste: Hannah Van Ongevalle wordt beschouwd als één van de beste bartenders van ons land. En of we dat geproefd hebben!

Starring Jane

Nieuwe bedrijfsnaam met feestfaam

De uiteindelijke bedoeling? De lancering van onze nieuwe bedrijfsnaam in The Hive omgeven met een echte buzz. Vanuit de filosofie dat je nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. En op basis van de respons van de vele bezoekers kunnen we zonder overdrijven stellen dat we in ons opzet zijn geslaagd. ‘Starring Jane’ mag dan vandaag misschien wat rijmen op ‘koppijn’, maar dat betekent alleen dat het een fantastische avond was.