David Bintein, 13 juni 2017

Kentico: the all in one solution

Bij Starring Jane zijn we voortdurend op zoek naar de beste werknemers om de beste resultaten aan onze klanten te leveren. Als je ons de laatste tijd wat in de gaten hebt gehouden heb je onze aanwervingscampagne misschien wel al eens zien voorbij komen. Maar met goede werknemers alleen kom je er als digital agency niet. Je hebt ook straffe partners nodig die de juiste platformen kunnen aanbieden om geweldige websites, apps, webshops en ga zo maar door te maken. Eén van onze partners is Kentico. Kentico is een All-in-one CMS, e-commerce en online marketing platform. U hoort het, Kentico has it all.

Tell me more, tell me more

Het CMS-systeem van Kentico laat toe om gemakkelijk content te creëren en pagina’s te beheren. Het systeem bevat toepassingen zoals widgets en support voor meertalige websites.

Een ander sterk onderdeel van Kentico is Kentico e-Commerce. Weinig platformen bieden een oplossing waarbij een webshop en website volledig beheerd kunnen worden in één centraal systeem. Met Kentico kan dit wel. Kentico e-Commerce kan volledig onderdeel uitmaken van het Kentico CMS-systeem.

Maar de strafste toepassing van Kentico is waarschijnlijk de complete Kentico-marketingtool om campagnes te managen, meer leads te genereren en aan e-mailmarketing te doen. Daarbij verzamelt het ook interessante gegevens van bezoekers zoals gekochte producten, opmerkingen, stemmen op een poll en zo voort.

Kentico roadshow

Op 18 mei werden we door Kentico uitgenodigd in de Koepelkerk te Amsterdam voor de Kentico Roadshow. Eerder was de roadshow al door Chicago, Londen, Sydney en Boston getrokken. Het evenement wou de Kentico partners wat meer (technisch) inzicht verschaffen in de Kentico Enterprise Martketing Solution (EMS) en de Kentico-cloud. Verder werd er ook wat meer informatie uit de doeken gedaan over Kentico 11, voorlopig nog volop in ontwikkeling maar het belooft een waardige opvolger te worden voor Kentico 10. De nieuwste versie focust enorm op email marketing en de integratie van Kentico-e-Commerce zou nog diepgaander en flexibeler worden. Ook het EMS van Kentico krijgt een update. Het mailing systeem wordt gebruiksvriendelijker en ook gebruikers zonder kennis van code zullen in staat zijn mooie en effectieve mailings op te maken. Wij zijn alvast overtuigd over de kwaliteit van Kentico en als je weet dat kleppers zoals Starbucks, Gibson en Mazda dat ook zijn, dan weet je dat het goed zit.

 

Interesse?

Nood aan een all-in-one CMS-systeem? Als officieel Kentico partner staat Starring Jane voor u klaar om u verder te helpen! Neem gerust contact met ons op voor al uw digitale vragen!