Jan Boudrez, 16 november 2017

Kentico Roadshow in Amsterdam

We hoeven jou niet te vertellen dat Kentico heel wat te bieden heeft en aan een wereldwijde opmars bezig is. Niet voor niets organiseren ze hun roadshows in steden als Chicago, Londen, Melbourne, Singapore en op 9 november was het de beurt aan de Kentico Roadshow te Amsterdam. Als officieel Kentico partner kon Starring Jane hier natuurlijk niet ontbreken. Onze Janes Wouter Dewispelaere en Jan Boudrez gingen dan ook maar al te graag op hun uitnodiging in en kregen zo een beter inzicht in Kentico EMS en Kentico Cloud.

Kentico Roadshow

Marketing automation: de juiste content op het juiste moment

Er zijn manieren in overvloed om je (toekomstige) klanten te bereiken: website, mailings, sociale media, advertising … Kentico speelt hierop in met de Enterprise Marketing Solution (EMS), waarmee gepersonaliseerde campagnes opgestart kunnen worden, klantgegevens gedetailleerd worden bijgehouden en geanalyseerd, en mensen intuïtief naar de producten of diensten worden geleid die interessant voor hen zijn. Deze krachtige marketing tool is volledig geïntegreerd in het Kentico CMS en bovendien op een zeer gebruiksvriendelijke manier in te stellen. Daarmee bewijst Kentico eens te meer een doordachte keuze te zijn voor jouw website!

Een ‘headless’ CMS, maar wel eentje met brains

Kentico Cloud is een zogenaamd ‘headless CMS’. Dit is niet meer of minder dan een platform om content te beheren en te distribueren. Anders dan bij een traditioneel CMS, wordt de inhoud die erin wordt beheerd niet onmiddellijk vertaald in webpagina’s, maar door middel van API’s naar gelijk welke interface of toestel gestuurd. Minder beperkingen en meer vrijheid dus. Een term die hier trouwens nauw mee samenhangt is ‘adaptive content’. Dit is content die bijvoorbeeld via spraak aangestuurd of aangeboden kan worden, een augmented reality beeld van een model of gewoon klassieke tekst op een webpagina.

En we zijn weer mee

Amsterdam lijkt – na Gent uiteraard – the place to be voor digitale vooruitgang: een tijdje geleden waren er enkele Janes aanwezig op Laracon EU 2017, en door onze aanwezigheid op de Kentico Roadshow zijn we weer helemaal mee! Met trots kunnen we zelfs meedelen dat Starring Jane in februari aanwezig zal zijn als bronze partner op Vue.js Conference Amsterdam.