Valérie Destrooper, 6 maart 2018

Een magische fles water als cadeau

Het is algemeen geweten dat februari in het teken staat van de tournée minérale. Wij vonden dit de ideale gelegendheid om onze vierde campagne te lanceren. Jane ging op tournée en bracht waterflessen rond. En net zoals bij onze vorige acties hebben we dit uitvoerig gedocumenteerd op de sociale media. Getuige daarvan #janestournee.

Tournée minérale

Geheime boodschap

Deze keer draaide het concept niet om het vinden van een kleine Jane of een spinnetje zoals met Halloween, maar werkten we met magie: elke fles was namelijk voorzien van een op het eerste zicht zwarte sticker. Wel een sticker die bedrukt is met warmtegevoelige inkt: wanneer je de fles vult met warm water, wordt de zwarte laag doorzichtig en onthult er zich een geheime boodschap. Superspannend!

Persoonlijke overhandiging

Omdat we een optimale relatie met iedereen waarmee we samenwerken hoog in het vaandel dragen, brachten we de flessen persoonlijk rond. Concreet betekent dit dat we meer dan 100 bezoeken aflegden in het kader van deze actie. En daarbuiten stuurden we nog eens ongeveer 200 flessen per post.

#janestournee

Winnaars in 3 categorieën

Natuurlijk was het de bedoeling om met deze actie een leuke prijs in de wacht te slepen. Het enige dat de ontvangers van een fles moesten doen, was een video of foto maken van de fles wanneer de boodschap op de sticker zichtbaar wordt, en dit posten op de sociale media met de #janestournee. Zo konden wij ook hun boodschap zien en te weten komen welke prijs we mochten afgeven.

Waterskiën

Om in het water-thema te blijven, kozen we deze keer voor een waterski-initiatie als hoofdprijs. De gelukkige werd onze partner Teamleader. Zij kunnen hun teambuildingactiviteit al inplannen!

10 x brunch met bubbels

Tegen de tijd dat de winnaars bekend waren was de tournée minérale al gedaan en mocht er al eens gezondigd worden. 10 mensen konden blij gemaakt worden met een brunch mét bubbels voor 2 personen in de prestigieuze brasserie HA’ aan de Handelsbeurs in Gent. Onder andere Duval Union Consulting, Vastgoedgroep Degroote, Mederi en Constructiv zijn bij de gelukkigen.

Verschillende troostprijzen

Wie geen lachende smiley op zijn fles aantrof moest niet treuren: door hun boodschap met ons te delen via Facebook of Instagram maakten zij nog kans op een troostprijs: zij krijgen namelijk de installatiekost van een SSL certificaat volledig gratis, waardoor hun website aan betrouwbaarheid wint bij hun bezoekers.

Werken aan een positief imago voor je bedrijf: een must om eruit te springen!

Image building is een fulltime job: wil je op een positieve manier opvallen, zorg er dan voor dat je origineel uit de hoek komt. Eén van de manieren om dit te doen is door een (klanten)-actie te organiseren, maar we kunnen nog véél meer bedenken. Kom eens met ons praten of bel Didier op 09 235 82 89. Brainstormen is namelijk dagelijkse kost bij Starring Jane.