Dorien Janssens, Selvam Matthys, 8 juni 2017

It’s a match! Starring Jane verwelkomt 2 nieuwe collega’s

Met een Bachelor in marketing en een berg motivatie op zak was Dorien op zoek naar een eerste job. Niet zo evident zonder ervaring, maar bij Starring Jane hebben ze geen schrik om rookies een kans te geven. En zo geschiedde. Op maandag 15 mei trok Dorien met haar fiets en een klein hartje richting The Hive waar ze haar eerste stappen in het werkveld zou zetten. Ondertussen is ze al 3 weken aan de slag en verwelkomen we alweer een nieuw gezicht. Selvam heeft al iets meer ervaring en komt met zijn kennis over domeinnamen en hosting het Starring Jane team versterken. Dat is goed nieuws want met Selvam in huis kunnen we onze klanten omtrent dit vakgebied nog een betere service bieden. We verwelkomden deze nieuwe Janes met open armen maar alvorens ze aan het werk gingen stelden we hen elk 3 belangrijke vragen.

Dorien

Dorien, Wat heb je gestudeerd en waar heb je al gewerkt?
Tot enkele weken geleden had ik op enkele studentenjobs na nog geen werkervaring. Ik behaalde een bachelor in Marketing en communicatie. Daarna trok ik naar Gent om er een nieuwe bachelor te starten. Dat bleek na een semester toch niet helemaal mijn ding te zijn dus ging ik op zoek naar werk.

Waarom wou je graag voor Starring Jane werken?
Tijdens mijn marketing studies ontdekte ik dat ik vooral interesse had in digitale marketing. Er is geen betere plek om ervaring op te doen in digitale marketing dan in een digital agency. Starring Jane trok mij meteen aan. Daar zal de hippe werkplaats The hive wel voor iets tussen zitten. Maar verder vond ik hun verhaal en cases ook erg interessant. Na mijn eerste bezoek op de Starring Jane-website wist ik dat ik mijn carriere graag bij Starring Jane zou willen beginnen.

Wat maakt van jou een geschikte Jane?
Ik ben enorm gemotiveerd en altijd vrolijk. Ik moet nog veel leren maar daar ben ik ook niet bang voor. Ik sta te popelen om kennis te maken met alles wat met digital te maken heeft en samen met de andere Janes te bouwen aan straffe online resultaten.

Selvam

Selvam, Wat heb je gestudeerd en waar heb je al gewerkt?
Ik heb een opleiding gevolgd aan de HoGent als netwerkbeheerder. Daarna heb ik bij enkele bedrijven ervaring opgedaan als Systeem beheerder.

Waarom wou je graag voor Starring Jane werken?
Mijn vorige werkgever was een partner van Starring Jane. Beide bedrijven werkten in The Hive, een co-working space voor digitale bedrijven. Op die manier kon ik al van dichtbij zien dat Starring Jane steeds een professionele aanpak hanteerde en dat er een leuke werksfeer heerste. Ik werkte toen soms al samen met Starring Jane en deze samenwerking verliep steeds heel vlot.

Wat maakt van jou een geschikte Jane?
Door mijn ervaringen in support, hosting technologieën en networking kan ik de collega’s steeds bijstaan met mijn kennis. Naast de collega’s kan ik ook klanten helpen met de meer technische vragen.

We Want more!

We zijn bij Starring Jane heel blij om deze 2 nieuwe gezichten te verwelkomen maar we zijn nog steeds op zoek naar nieuwe enthousiastelingen om ons team te versterken. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of ken je zo iemand? Neem snel contact met ons op en wie weet gaat één van de volgende blogposts wel over jou.