Valérie Destrooper, 10 januari 2017

Internal branding: een actie met een (s)taartje!

Internal branding is dan misschien wel de officiële term, maar eigenlijk komt het allemaal neer op het feit dat de klant altijd en overal centraal moet staan. Want waarom zet je met je bedrijf anders elke dag je beste boontje beentje voor? Waarom wil je van je medewerkers echte ambassadeurs maken? Toch om het de klant naar zijn zin te maken? En welk feest is meer geschikt om aan te geven dat de klant koning is dan … Driekoningen?

Daarom trok op 6 januari een zeskoppig team van Starring Jane er op uit om aan maar liefst 65 klanten een welgemeende ‘dankjewel!’ over te maken. Niet alleen met woorden trouwens: onze ambassadeurs hadden ook een heuse taart bij, met daarin de obligate boon – of in dit geval: een vlaggetje. En we zouden uiteraard Starring Jane niet zijn als we daarbij niet voor een extraatje hadden gezorgd: een Little Jane die in één van de taarten verborgen zat en recht gaf op een speciale verrassing. Onze klant Traxio bleek uiteindelijk de gelukkige winnaar.

Ambassadeurs Starring Jane

Ambassadeurs van Starring Jane

Starring Jane wil samen met de klant op een duurzame manier aan diens project werken. Die filosofie wordt ook door onze medewerkers voor 100 procent uitgedragen. Door betrokkenheid en enthousiasme te tonen. Door er te zijn voor de klant. Door enthousiast mee te zoeken naar oplossingen voor (al dan niet last minute) problemen. Een persoonlijk bezoek aan onze klanten, mét een appreciatie, paste volledig in dat idee. Bovendien: als wij onze klanten frisse en memorabele campagnes beloven, dan moeten we toch in de eerste plaats tonen dat we die ook zélf kunnen realiseren? En wees maar gerust dat onze taart in de smaak viel!

winnaars driekoningen

Webcampagne als cadeau

In elke taart zat een traditionele boon, of beter, vlag verborgen. Maar één gebak bevatte ook een Little Jane, die recht gaf op een gratis webcampagne op maat. De uiteindelijke winnaar daarvan bleek sectorfederatie Traxio.
Maar dat was nog niet alles: Starring Jane gaf ook nog eens twee gastronomische weekends weg. Die gingen naar VGD en Recticel Insulations.

 

Dit was een geslaagde en smakelijke actie, die ons alleen maar kan doen hopen dat de samenwerking met onze klanten ook in 2017 een (s)taartje krijgt!