Valérie Destrooper, 9 november 2017

A tricky treat from Jane

Koekje met een hoekje af

We hebben net onze derde klanten-actie afgerond, en al zeggen we het zelf: we kunnen weer van een succes spreken. Na de driekoningentaarten in januari en de lente-actie met de bloemenboeketten, zagen we met Halloween een uitstekende gelegenheid om onze klanten nog eens te verrassen met een originele traktatie. De Halloweencampagne was geschied!

trick or treat

Trick or treat?

Omdat we graag op een positieve manier uit de hoek komen, hadden we voor elk van hen vooral treats te geef, in de vorm van een bokaal met daarin alle ingrediënten en een recept voor het bakken van heerlijke Halloween-cookies. En lekker zijn ze: wij op kantoor smullen er nog van.

Maar 31 oktober is nu eenmaal Halloween, dus voor één van de gelukkigen zijn we ook treaty uit de hoek gekomen. In één van de bokalen had onze Jane haar huisdiertje verstopt: haar spinnetje had zich tussen de havermout en de suiker genesteld. Onze klant Recrewtment mocht de akelige ontdekking doen. Maar de pijn van het schrikken werd al snel verzacht doordat ze hiermee onze hoofdprijs van de actie wegkaapten: een contentkalender voor de komende 6 maanden, gratis en voor niets.

bake off vlaanderen

Bake off Vlaanderen

Bakken is in: de bokalen zijn niet onaangeroerd gebleven, zo bewijzen de talrijke inzendingen en reacties op onze Facebook pagina. Al die happy faces zijn gewoon een deugd om te zien.

Kilometers vreten

Net als bij onze vorige acties trok een team van een zestal Janes erop uit om deze cadeaus persoonlijk te overhandigen. Customer care is nu éénmaal een topprioriteit voor Starring Jane. Op slechts enkele dagen werden maar liefst bijna 70 klanten verspreid over heel Vlaanderen bezocht.

Lucky cookies tijdens de Halloweencampagne

Wie met Starring Jane in zee gaat kent ondertussen het concept van onze acties en we zijn content te merken dat dit nog steeds wordt gesmaakt, in dit geval zelfs letterlijk. Recrewtment won een contentkalender voor het komende half jaar, en Marco en Teccon zijn de twee andere gelukkige winnaars van onze Halloweencampagne. Zij ontvangen namelijk een Citytrip Deluxe ter waarde van 300 euro!

Dit was kortom weer een geslaagde actie waarmee we zelfs de pers haalden, met enthousiaste Janes én gelukkige klanten als gevolg! Wij kijken al uit naar de volgende editie.