1 december 2016

E-commerce: succesverhaal zonder weerga

E-commerce is vandaag bijna niet meer weg te denken in het verkoopverhaal van handelaars. Anders gezegd: wie niet op de digitale trein springt, zal wellicht nooit op zijn bestemming geraken. Uiteraard zet ook Starring Jane volop in op deze ontwikkelingen, en streven we samen met onze klanten naar een verkoopkanaal op maat. Mede daarom konden we niet ontbreken op de jaarlijkse E-commerce Xpo in Kortrijk. Niet alleen omdat dit dé plaats is waar nichespelers elkaar ontmoeten, maar ook omdat het voor Starring Jane dé ideale kans was om onze (potentiële) klanten te begeleiden bij het uitwerken en implementeren van hun digitale strategie.

e-commerce xpo Kortrijk

Alles voor de webshop

Het grote voordeel van de e-commerce XPO in Kortrijk is dat alle nichespelers die mee een webshop maken er samenkomen:

  • webshop developers
  • consultants
  • betalingsproviders
  • logistieke partijen

Op het evenement deelde Starring Jane ook zijn expertise, onder meer via de workshop ‘Van winkel naar webshop’, rond de vijf cruciale stappen in het webshopproces (marktanalyse en partnerkeuze; prototyping; data, structuur en omnichannel; beheer; online marketing).

De toekomst van e-commerce

Starring Jane gaf klanten ook – letterlijk – een blik op de toekomst van webshops, door hen met een VR-bril van Oculus Rift een virtual shop te tonen. In ruil voor het invullen van een enquête gaven we trouwens ook gratis VR-brillen weg aan klanten. Kortom, een in alle opzichten geslaagde aanwezigheid!