Valérie Destrooper, 27 oktober 2016

Let’s get digital, digital

Even voorstellen: Starring Jane is de naam. Nieuwe digital expert met jarenlange ervaring. Contradictie? Helemaal niet. Want ons hybride webbureau is een samensmelting van bewezen creatieve en technologische knowhow. Twee digitale frontrunners – Lodestar en AGX Digital – besloten namelijk om de handen in elkaar te slaan en zo méér te zijn dan de som van de delen, met als doel de klant nog beter te kunnen helpen. En dat die nieuwe samenwerking zal vonken, was duidelijk op de feestelijke launch van onze nieuwe naam en identiteit, waarover we hier graag wat meer vertellen. Want er zit meer achter dan je zou vermoeden!

Let's get digital

What’s in a name?

Want waarom de ‘Starring’ in onze naam? Omdat de klant de hoofdrol zal blijven spelen in ons nieuwe verhaal. ‘Jane’ is dan weer geïnspireerd op de Janes in de geschiedenis die, elk op hun manier, het verschil hebben gemaakt. Door hun visionaire stijl (schrijfster Jane Austen), hun meeslepende verhalen (regisseur Jane Campion), hun oog voor het publiek (NY Times-oprichter Jane Grant), hun onbevreesde aanpak (‘Hanoi’ Jane Fonda, Jane van Tarzan), en ga zo maar door. Ook wij willen, met deze dames als lichtend voorbeeld, het verschil maken voor de klant.

Complexe digitale uitdagingen

Voor ons was die stap niet meer dan logisch. Want de toekomst, dat weten we allemaal, is digitaal. En als speler moet je sterk staan. Om meer dan ooit kort op de bal te kunnen spelen; terecht veeleisende klant tevreden te houden; de razendsnelle technologische evolutie op de voet te volgen en kansen te zien.
Door specifieke expertises te bundelen wil Starring Jane zelfverzekerd de meest complexe digitale uitdagingen aangaan: van de ontwikkeling van grote corporate websites over het uitrollen van all-in webshops tot naadloze koppelingen van robuuste databases aan ERP en CRM. Dat allemaal gedragen door grondige kennis van platformen als WordPress, Umbraco, nopCommerce, Magento, Drupal en TYPO3.

Maar uiteraard halen we onze neus niet op voor bescheiden kmo-projecten – wel integendeel. Want de vraag van de klant, klein of groot, staat hoe dan ook centraal.

Starring Jane en …

Onze ambitie? Samen met de klant boeiende digitale verhalen schrijven, in de vorm van cutting edge websites, webshops en webapplicaties. Met als uitvalsbasis The Hive, onze gloednieuwe co-working space die digitale bedrijven samenbrengt in één hub, al dan niet met het oog op creatieve en innovatie synergie. Zodat iedereen er bij wint.

We lanceerden gisteren onze nieuwe naam en identiteit, onder meer met een spectaculaire reveal en food en drinks op maat van Starring Jane. Lanceren we binnenkort ook uw project?