Kenny Van Wassenhove, 11 april 2017

Corporate wellness: in het spoor van Jane Fonda

workout jane fonda

Een organisatie in topconditie: dat is wat Starring Jane dankzij het programma ‘Stay Green’ wil worden. Waarom? Omdat de klant nu eenmaal gebaat is bij een fitte, frisse digital partner. Met ons corporate wellness-programma ‘Stay Green’ willen we onze medewerkers tot meer beweging en een gezondere levensstijl aanzetten – uiteraard zonder de fun factor uit het oog te verliezen. Jane Fonda is hierbij onze Jane bij uitstek: zij verkocht destijds maar liefst 17 miljoen exemplaren van haar wereldberoemde fitnessvideo Workout: Starring Jane Fonda.

stay fit - stay green

Stay Green: concrete acties

Met ‘Stay Green’ mikken we samen op enkele sportieve doelen: zo hopen we tegen deze zomer in totaal 10 miljoen stappen te registreren via de Pacer-app. Een andere ambitie is de realisatie van maar liefst 1000 loopkilometers in Strava (onder meer door met de liefhebbers elke donderdagmiddag een parcours in de buurt af te leggen). Verder stimuleren we de medewerkers om met de fiets naar The Hive te komen en deel te nemen aan ons racketlon-evenement.
Het moet trouwens niet allemaal om beweging gaan: zo vullen we de frigo in The Hive voortaan (ook) met smoothies en andere gezonde snacks, en hebben we een Tough Guy Trophy laten maken voor wie stopt met roken (en dat volhoudt).

Corporate wellness: what’s in it for me?

Uiteraard doen we dit alles om fitter, gezonder en dus productiever te worden. Gezonde ambities genoeg dus, met als ruimere doel een topfitte relatie met de klant. Starring Jane is letterlijk en figuurlijk klaar voor the next step.