David Bintein, 11 oktober 2016

Onze unieke co-working space

Onze co-working space mogen we zonder overdrijven uniek noemen in het Gentse ondernemingslandschap. Of kent u een kantoorruimte die werd geïnspireerd op de structuur van een echte bijenkorf? Bovendien gonst The Hive, zoals de nieuwe thuisbasis van Starring Jane toepasselijk werd gedoopt, van de bedrijvigheid. Dus dat plaatje klopt ook al. En wat de bedoeling is van onze co-working space? Niet alleen creativiteit alle nodige ruimte en (dag)licht geven, maar ook samenwerking stimuleren tussen de verschillende digitale bezige bijen die er hun intrek hebben genomen. Zodat The Hive de place to be(e) wordt om mooie projecten te laten ontstaan en bloeien.

 

The HIves

Synergie maximaal stimuleren

The Hive, 600 vierkante meter digitale innovatie op een steenworp van Gent-Dampoort, wil zowel start-ups als ervaren bedrijven uit de digitale sector verenigen in een prikkelende infrastructuur die creativiteit ondersteunt en synergie maximaal stimuleert. Want één ding is zeker: in de huidige competitieve markt van high potentials is de klassieke en statische kantoorstructuur hopeloos achterhaald. En wij willen niet alleen digitale frontrunner zijn, maar ook wat betreft flexibele werkomgevingen.

The Hive

Benut onze creatieve co-working space

Conclusie? Co-working space The Hive wil digital creatives samenbrengen en op die manier een geheel van knowhow creëren dat meer is dan de som van de delen. Momenteel wordt ongeveer 75 procent van de capaciteit van onze hotspot ingepalmd. Dat betekent met andere woorden dat u er zeker plaats is voor ondernemers met (liefst) een wat avontuurlijke ingesteldheid. Om even de slogan van het Amerikaanse leger te parafraseren: be all you can be(e).