27 november 2017

Een actieve, maar toch ontspannende teambuilding

Op vrijdag 17 november vond onze teambuilding plaats, ditmaal in een unieke setting. We trokken namelijk naar eKart in Dok Noord Gent voor onze maandelijkse ‘sharing is caring’ activiteit, maar ook om eens stevig los te gaan in elektrische karts. We vonden dit de ideale locatie om in een ontspannen sfeer een leuke activiteit te organiseren.

Teambuilding karting

Sharing is caring, de ideale start

Kort na de middag vertrokken we met alle Janes richting Dok Noord voor onze ‘sharing is caring’ activiteit. Hierbij gaven enkele collega’s een korte, maar krachtige presentatie van 5 minuten over een bepaald onderwerp binnen ons bedrijf. Visueel sterk en inspirerend. Topics die aan bod kwamen zijn resultaten van recente campagnes, updates over projecten waar we momenteel aan werken, nieuwe trends en ontwikkelingen die we wensen te implementeren in onze bedrijfsstrategie, tips voor organisatie en motivatie van onze teams, toekomstplannen van Starring Jane, en zoveel meer. Op deze manier blijven al onze Janes up-to-date van de belangrijkste activiteiten en ontwikkelingen binnen ons bedrijf.

Work hard, play hard …

Na onze ‘sharing is caring’ was het tijd voor actie. Tientallen elektrische karts stonden ons op te wachten bij eKart, klaar om over het racing circuit te scheuren. Onze Janes waren klaar om het tegen elkaar op te nemen, the game was on! Voor de ene een fluitje van een cent, voor de andere een eerste grote overwinning. Een sportieve teambuildingactiviteit die bij iedereen in de smaak viel, maar daar bleef het natuurlijk niet bij …

Play hard, party hard!

Na alle adrenalinestoten en inhaalmanoeuvres keerde de rust terug en vertrokken we met z’n allen weer richting The Hive. We sloten onze teambuilding af met een memorabele afterdrink en -dinner, samen met partners en vrienden. Een overheerlijke barbecue, originele drankjes, een gezellige avond. Kortom, een actieve, maar toch ontspannende teambuilding in een uitdagend en origineel kader.