Php developer
Terug naar overzicht

Wanted: Back-end PHP developer

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een rol te spelen in een topteam van een 4-tal personen. We zoeken iemand om het back-end team te versterken. Niet onbelangrijk dus dat je ook de juiste technische kennis hebt. We denken daarbij aan PHP (duhh), Laravel, ervaring met frameworks (zoals AngularJS, VueJS, ReactJS, EmberJS, BackboneJS), WordPress, HTML 5,… Als deze dingen voor jou meer betekenen dan random gekozen letters en cijfers, licht ons hier dan even over in

Dit krijg je ervoor terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Kan je bovendien goed cocktails maken of ons een origineel bier van de maand voorstellen, dan geniet je extra aanzien tijdens onze happy hour op vrijdag.

 

The Jane Sergio Herman

Dinner in Sergio’s Jane?

Nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen.

Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72. Insturen maar!

Een blik achter de schermen