php developer
Terug naar overzicht

Wanted: back-end .NET developer

Gezocht

We zijn op zoek naar een medior back-end developer die samen met ons een verschil kan maken in de digitale wereld. Als je denkt dat we met jouw skills ons online verhaal goed en overtuigend kunnen brengen en tevreden klanten kunnen maken, dan ben jij onze man of vrouw.

Bovendien hebben we nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen. Zie verder voor meer info!

Profiel

  • Je bent vertrouwd met .NET
  • Je hebt ervaring met C#, SQL en HTML
  • Je kan een probleem heel efficiënt analyseren en oplossen zonder de focus op het gehele project te verliezen
  • Je bent communicatief en kan efficiënt je team, maar ook klanten te woord staan
  • Een gezonde teamgeest vinden we enorm belangrijk. Ons developers-team bestaat uit mensen met de meest uiteenlopende achtergronden. Het maakt niet uit welke loopbaan jij al achter de rug hebt, als je maar je weg kan vinden binnen dit team.

Pluspunten

  • Je hebt een eerste ervaring met Kentico

Dit krijg je ervoor terug

Door bij Starring Jane aan de slag te gaan krijg je de kans om aan de meest uiteenlopende projecten te werken: de ene keer bouw je een portaal voor een financiële doelgroep, de andere keer automatiseer je bestellingen voor een pizza-lever-bedrijf of bouw je een ecommerce module.

Zo hebben we klanten uit de vastgoedsector, de horeca, de uitzendsector, de kunstwereld, retail,… zelfs de uitvaartsector. telkens iets anders. Bekijk onze cases en overtuig jezelf!

We willen dat onze Janes zich gelukkig voelen in hun job. De activiteiten die we organiseren werken dit vast en zeker in de hand: zo gingen we in maart op skivakantie, een onvergetelijke vijfdaagse met zicht op de Mont Blanc.

Wij bieden een job met verantwoordelijkheid en ruimte voor autonomie in een dynamisch groeibedrijf. Je komt terecht in een goed draaiend team dat werkt aan boeiende en innoverende projecten. Je krijgt de kans om je skills voortdurend aan te scherpen. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen (zoals onze happy hour elke vrijdag).

Interesse?

Wil je graag als .net developer aan de slag bij Starring Jane? Melissa Vande Velde wacht op jou. Je kan haar bereiken via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72.

The Jane Sergio Herman

Zin in een etentje in Sergio’s Jane?

Ken je iemand die in aanmerking kan komen? Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via melissa@starringjane.com of +32 9 235 82 72. Wie voor ons de geschikte kandidaat aanbrengt krijgt een etentje in toprestaurant The Jane cadeau wanneer het contract wordt ondertekend. Insturen maar!