automatiseren

Dubbel werk of onnodige fouten vermijden?

Laat verschillende softwarepakketten met elkaar praten, en maak het jezelf gemakkelijk.

5 redenen om te automatiseren

  • Je foutenmarge daalt fors
  • Het levert je een enorme tijdswinst op
  • Je weet zeker dat het gebeurt
  • Je kan gemakkelijk duidelijke rapporten genereren
  • Automatisatie hoeft niet duur te zijn

Kom praten met ons

09 277 89 46
OF

Stel…

Je hebt een website en een CRM. In beide systemen zitten gegevens van contacten. Die wil je graag samenvoegen tot één database die gelinkt is aan de twee platformen.
OF
Je wil je bedrijfsprocessen verbinden en zo meer controle krijgen. Maar je weet niet wat er in jouw situatie en met de middelen die je nu al gebruikt mogelijk is.
OF
Je hebt een webshop, maar je facturatie doe je manueel.
OF
Mensen schrijven zich in op de nieuwsbrief via je website en telkens je een nieuwsbrief uitstuurt, moet je de nieuwe inschrijvingen eerst importeren in je mailsysteem.

We kunnen zo nog wel een tijdje doorgaan. Nochtans kunnen zulke situaties makkelijk opgelost worden! Starring Jane heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een expert op het vlak van koppelingen en automatisatie. We hebben reeds tientallen klanten kunnen helpen om hun dagelijks werk te verlichten én te optimaliseren. Je hebt er dus alleen bij te winnen.

Eva Parmentier

Wij werken met Teamleader als CRM. In het begin gaven we dit platform een score van 7 op 10. De reden hiervoor was dat bepaalde data niet aansloot op onze business. Alles wat voor ons een probleem was en wilden automatiseren hebben we samen met Starring Jane kunnen oplossen. Nu scoren zowel Teamleader als Starring Jane voor ons 10 op 10!

Eva Parmentier, Arche Consulting

Kom langs bij Starring Jane

Onze digitale experten luisteren graag naar jouw verhaal.

09 277 89 46
Diederik Vlerick
Diederik Vlerick
Expert strategie & concept