Accountant
Terug naar overzicht

Allround administratief medewerker

Wanted: parttime administratief medewerker

Word jij helemaal wild van cijfers en administratie? Dan zien we jou heel graag komen. Starring Jane is een groeiend bedrijf. Ons Claudine zou daarom heel blij zijn met iemand die samen met haar de papierwinkel helpt bolwerken.

Jouw job

Net als een gezinshuishouding moet ook een bedrijfshuishouding in orde zijn. Als de cijfertjes niet kloppen dan word je daar ongemakkelijk van. Niet dat je iedereen begint af te snauwen dan, maar we zoeken toch een karakter die het daarvan serieus op zijn of haar heupen krijgt. Pas op, je blijft wel steeds vriendelijk en behulpzaam. Je assisteert onze klanten en contacten heel graag via telefoon of mail. Dat zullen niet altijd leuke koffiekletsjes zijn, maar jij blijft altijd professioneel.

Allround administratief medewerker, nogal een ruim begrip, maar dat schrikt jou niet af. Als het einde van het kwartaal eraan komt, beginnen jouw handen al te jeuken. Maar je hebt het evenzeer in de gaten als de nietjes op zijn. BTW, lonen, facturatie, rekenmachines en balansen. Da’s jouw wereld.

Wat krijg je ervoor terug?

Werken bij Starring Jane betekent verantwoordelijkheid en ruimte voor autonomie in een dynamisch en financieel gezond groeibedrijf. Je komt terecht in een topteam dat werkt aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Wat we wel zouden appreciëren is dat je meegaat op uitstapjes, etentjes en dat je erbij bent op onze wekelijkse happy hour. Goed kunnen pingpongen is altijd mooi meegenomen.

Interesse?

Zin om je neus in onze zaken te steken? Contacteer dan David Bintein op david@starringjane.com of +32 9 235 82 70.

The Jane Sergio Herman

Dinner in Sergio’s Jane?

Nog een zeer aangename extra: wie voor ons de geschikte kandidaat kan aanbrengen, mag op onze kosten met 2 personen gaan dineren in sterrenrestaurant The Jane van Sergio Herman in Antwerpen.

Bezorg ons zijn of haar contactgegevens via david@starringjane.com of +32 9 235 82 70. Insturen maar!