.net developer
Terug naar overzicht

Wanted: .NET developer met ervaring

Werken bij Starring Jane is mega de max, het zou egoïstisch zijn om anderen deze ervaring niet te gunnen. Zo simpel is het.

Gezocht

Bekijk aandachtig het filmpje hieronder. We zijn op zoek naar een .net developer die een klik kan maken met Wouter. Iemand die even matuur is als hij. Ben jij onze man of vrouw? Lees zeker verder, want dit is geen gewone vacature.

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een centrale rol te spelen in een zalig team van een 7-tal personen. Ze werken nu al goed samen, maar ze missen nog een beetje lijm om nog wat steviger te worden. Als je van het plakkerige type bent en een vlotte babbelaar, dan moest je al aan het bellen zijn.

Dat van die centrale rol is één ding. Niet onbelangrijk is dat je ook de juiste technische kennis hebt, en enkele jaren ervaring. We denken daarbij aan het ontwikkelen van applicaties in .net, MVC, C#, WebAPI, Visual Studio, het opzetten en integreren van databases (SQL server), het bouwen van webpagina’s. Die dingen. Misschien ben je in het bezit van de relevantie Microsoft certificaten? Ben jij iemand die die kennis heeft, en bovendien nog verstaanbaar kan overdragen aan je collega’s? Dan zoeken we jou!

Om extra mee te scoren

Als je extra wil slijmen, dan kan je deze bijkomende troeven aanhalen:

  • Ervaring met javascript frameworks (jQuery; Angular; Vue);
  • Ervaring met Umbraco en/of Kentico;
  • Ervaring met een source control system;
  • Kennis van of ervaring met PetaPoco, Postal, Log4Net, IIS, iTextSharp …

Dit krijg je ervoor terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Anderzijds verwachten we wel een traktatie wanneer je verjaart. En ook goeie moppen waar we tijdens onze wekelijkse happy hour keihard mee kunnen lachen.

Interesse?

Zie je deze uitdaging als technisch onderlegde pater of mater familias wel zitten? Wouter Dewispelaere wacht op jou. Je kan hem bereiken via wouter.dewispelaere@starringjane.com of +32 9 235 82 88.