Klant
G4S Safety Solutions
Vraag
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke contentpagina maken
Technologie
nopCommerce
Resultaat
www.g4ssafetysolutions.be/nl/

Webcontent voor specialist veiligheidsmateriaal

Webcontent is vandaag meer dan ooit cruciaal. Het vereist ook non-stop aandacht. In de vorm van aanpassingen, updates, vervangingen, enzovoort. Kortom, webcontent wordt pas een succes als de teksten en beelden goed onderhouden wordt. Zeker voor G4S Safety Solutions is dit een must. Ten eerste moet hun uitgebreide assortiment veiligheidsproducten accuraat worden beschreven. En ten tweede moeten hun services op een overtuigende manier worden toegelicht. Met aandacht voor nieuwe producten, bijgewerkte diensten, enzovoort. Want alleen zo kan het bedrijf efficiënt op de noden en vragen van (potentiële) klanten blijven inpikken. Aan digitaal succes moet men met andere woorden blijven werken.

G4S safety solutions

Webcontent: iedereen ‘content’

Om optimalisatie zonder einde te garanderen, gingen G4S Safety Solutions en Starring Jane bij het uitwerken van de webcontent een samenwerking aan die door regelmatig overleg en proactief denken werd gekenmerkt. Op die manier bleef de website up-to-date en fris en dus de ideale communicatietool naar klanten toe. Kortom, een win-winsituatie voor zowel bedrijf als eindklant. En het beste bewijs dat wij als partner digitaal héél serieus nemen.

G4S Safety shop

Webcontent en SEO

G4S Safety Solutions kan heel gemakkelijk zelf content aanmaken of aanpassen: de homepage, productpagina’s, service-omschrijvingen … alles kan vlot instant worden bewerkt. We hadden en hebben tijdens het traject ook aandacht voor de integratie van SEO- en SEA-tools (uiteraard met de nodige toelichting). Zo kan de website ook gemakkelijker gevonden worden. Kortom, we creëerden samen een digitaal project waar wij en klant alleen maar ‘content’ van kunnen zijn.

What's your story?

Wendy Severs
Wendy Severs
Business Development
wendy@starringjane.com+32 9 235 82 87