Php developer
Terug naar overzicht

Wanted: PHP developer met ervaring

Jouw job

In deze functie krijg je de kans om een centrale rol te spelen in een topteam van een 4-tal personen. Ze werken nu al goed samen, maar ze missen nog een beetje lijm om nog wat steviger te worden. Als je van het plakkerige type bent en een vlotte babbelaar, dan moest je al aan het bellen zijn.

Dat van die centrale rol is één ding. Niet onbelangrijk is dat je ook de juiste technische kennis hebt, en enkele jaren ervaring. We denken daarbij aan PHP, MySQL, WordPress, HTML 5, CSS 3, bootstrap, jQuery, SASS, LESS, Git, W3C,… Als deze dingen voor jou meer betekenen dan random gekozen letters en cijfers, licht ons hier dan even over in. Zie je het zitten om deze kennis te delen met je collega’s? Dan zoeken we jou!

Om extra mee te scoren

Als je echt heel veel indruk op ons wil maken, kan je misschien nog deze troeven bovenhalen:

  • Kennis van Photoshop, Illustrator en aanverwanten
  • Front-end javascript frameworks zoals AngularJS, VueJS, ReactJS, EmberJS, BackboneJS
  • Kennis van Laravel
  • Je hebt reeds met andere CMS systemen gewerkt zoals Drupal, Magento,…
  • Je kan goed pingpongen

Dit krijg je ervoor terug

Bij Starring Jane staat je een job te wachten met verantwoordelijkheid, ruimte voor autonomie en toffe collega’s, maar écht toffe collega’s. Je krijgt de kans om te werken aan boeiende en innoverende projecten. Je kan rekenen op een competitief salarispakket volgens je ervaring, aangevuld met extralegale voordelen die met jou meegroeien. Kan je bovendien goed cocktails maken of ons een origineel bier van de maand voorstellen, dan geniet je extra aanzien tijdens onze happy hour op vrijdag.

 

Interesse?

Zie je deze uitdaging als technisch onderlegde pater of mater familias wel zitten? Wouter Dewispelaere wacht op jou. Je kan hem bereiken via wouter.dewispelaere@starringjane.com of +32 9 235 82 88.